Web design Cluj
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat aproape 1.000 de oameni în Sala Polivalentă, pentru a fi alături de cei trei copii ai familiilor Fodor şi Titiana, victime ale accidentului aviatic de acum câteva luni de lângă Sibiu.

Fiecare persoană care a intrat în sală a cumpărat câte un bilet (sau chiar mai multe) în valoare de 5 lei. Tichetele vândute plus licitaţia a trei tricouri ale unor jucători din lotul actual al echipei de fotbal şi licitaţia de pe facebook  a altor două tricouri care au fost folosite în campionatul trecut de către doi jucători a făcut să se adune suma de 13.035 lei.

Lângă suporteri a fost şi echipa de rugby, care a şi participat la campionatul de fotbal alături de brigăzile din peluză.

Cel mai asteptat moment al serii a fost meciul demonstrativ dintre juniorii Universităţii şi o echipă de oldboys, foşti jucători ai Universităţii.  Juniorii, plini de emoţii au luat foarte în serios confruntarea şi au câştigat la scor, arătând că Universitatea are viitor.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini de la eveniment, trimise de Ármán Noémi şi Silviu Cristea.  • Familia Universitatii, unita in scop caritabil
Total voturi: 198

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)