Web design Cluj
Drept la replica plus completari

2011-06-16 12:48:44ucluj.ro a primit un drept la replică, pe care îl redăm integral:

"Prosport şi Transilvania Channel cer urgent dovada acuzaţiilor aduse de ucluj.ro cu referire la partida de fotbal împotriva TVR. Nu comentăm jignire suburbane care ar duce discuţia la un nivel mult prea scăzut.

Regretăm participarea într-o competiţie care s-a transformat dintr-o relaxare într-o luptă necontrolată, dominată de orgolii personale, ale unor ziarişti cărora le vine greu să creadă că nu sunt fotbalişti adevăraţi.

Noi ne-am dorit să facem o mişcare alături de nişte colegi, dar s-a ajuns mult prea departe. "Marile trofee" sperăm să le cucerească cei care nu acceptă că un joc sportiv se poate încheia şi la egalitate, chiar dacă unora nu le convine".

Completări ucluj.ro:
- Publicăm dreptul la replică deşi cei de la prosport nu ne consideră "organ" de informare. Ca dovadă cităm un ziarist de la prosport, care a scris pe FaceBook: "Ahahaha! Ce ambitii! Pai, stai un pic, ucluj.ro nu face presa. Ahahaha. Deci sunteti pe fals de la bun inceput. Mai "blat" de atat nu se poate! Cica "enjoy". Ahahahaha. Lasa, Gelu, tu ramai cu stirea ta, noi jucam in semifinale. Chiar jegosi sa ne faceti ma... Ce limbaj de ziarist e asta?". Răspunsul nostru a fost: "De ce nu face ucluj.ro presa? Ca nu mananca la conferintele de presa? Ca nu linge in cur conducatorii de cluburi? Ca nu pot retardatii sa lase comentarii la articole? Ca nu scriem cateva minciuni in fiecare zi? Bafta in semifinale!"
- Dovezile privind blatul le pot aduce toţi cei care au asistat la meci de pe margine, cei care v-au auzit cu replici de genul "Hai, bă, să o lăsăm mai moale, ne calificăm împreună" sau chiar comisia care a dat meci pierdut cu 0-3 ambelor formaţii, pentru non-combat. Chiar şi această decizie o considerăm blândă. În regulamentele de fotbal se dă 0-3 pentru folosire de jucători "pe fals". Pentru blaturi se dă retrogradare, suspendare şi DIICOT.

- ucluj.ro îşi menţine decizia de a nu participa la petrecerea de la finalul competiţiei, precum şi cea de a nu se mai înscrie niciodată într-o întrecere sportivă organizată de APPC, alături de prosport şi tvr. Lăsăm ziariştii adevăraţi, cei care fac cinste Clujului, să se întreacă în mod civilizat, aşa cum numai ei ştiu.
- Reamintim că scopul ucluj.ro este de a exista, a informa şi a respecta deontologia jurnalistului adevărat, nu de a cuceri trofee, a mânca la conferinţe de presă sau a face şantaje economice.
- Mult succes tuturor ziariştilor, precum şi celor care se cred ziarişti!Stiri din aceeasi categorie

O noua infrangere in deplasare. Arges-"U" 1-0

2019-08-17 20:00:39

Universitatea  Cluj a pierdut şi cea de-a doua partidă disputată în deplasare în acest sezon în faţa echipei Campionii FC Argeş, scor 0-1. Meciul s-a desfăşurat pe stadionul Nicolae Dobrin d ...

Fotbal
Trei puncte si un gol de senzatie pentru "Sepci". "U"-Viitorul 3-0

2019-08-11 18:47:52

Universitatea Cluj a învins în prima partida de pe teren propriu din Liga 2 sezonul 2019-2020 pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0. Meciul s-a disputat fără spectatori şi a avut loc pe stadionul ...

Fotbal
Debut cu stangul pentru Universitatea. Resita-"U" 2-0

2019-08-02 20:55:35

Universitatea Cluj a fost învinsă în prima partidă oficială din Liga 2 sezonul 2019-2020 de CSM Reşiţa, scor 0-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Mircea Chivu din Reşiţa. Prima ocazie notabilă a par ...

Fotbal
Total voturi: 121

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)