Web design Cluj
Drept la replica plus completari

2011-06-16 12:48:44ucluj.ro a primit un drept la replică, pe care îl redăm integral:

"Prosport şi Transilvania Channel cer urgent dovada acuzaţiilor aduse de ucluj.ro cu referire la partida de fotbal împotriva TVR. Nu comentăm jignire suburbane care ar duce discuţia la un nivel mult prea scăzut.

Regretăm participarea într-o competiţie care s-a transformat dintr-o relaxare într-o luptă necontrolată, dominată de orgolii personale, ale unor ziarişti cărora le vine greu să creadă că nu sunt fotbalişti adevăraţi.

Noi ne-am dorit să facem o mişcare alături de nişte colegi, dar s-a ajuns mult prea departe. "Marile trofee" sperăm să le cucerească cei care nu acceptă că un joc sportiv se poate încheia şi la egalitate, chiar dacă unora nu le convine".

Completări ucluj.ro:
- Publicăm dreptul la replică deşi cei de la prosport nu ne consideră "organ" de informare. Ca dovadă cităm un ziarist de la prosport, care a scris pe FaceBook: "Ahahaha! Ce ambitii! Pai, stai un pic, ucluj.ro nu face presa. Ahahaha. Deci sunteti pe fals de la bun inceput. Mai "blat" de atat nu se poate! Cica "enjoy". Ahahahaha. Lasa, Gelu, tu ramai cu stirea ta, noi jucam in semifinale. Chiar jegosi sa ne faceti ma... Ce limbaj de ziarist e asta?". Răspunsul nostru a fost: "De ce nu face ucluj.ro presa? Ca nu mananca la conferintele de presa? Ca nu linge in cur conducatorii de cluburi? Ca nu pot retardatii sa lase comentarii la articole? Ca nu scriem cateva minciuni in fiecare zi? Bafta in semifinale!"
- Dovezile privind blatul le pot aduce toţi cei care au asistat la meci de pe margine, cei care v-au auzit cu replici de genul "Hai, bă, să o lăsăm mai moale, ne calificăm împreună" sau chiar comisia care a dat meci pierdut cu 0-3 ambelor formaţii, pentru non-combat. Chiar şi această decizie o considerăm blândă. În regulamentele de fotbal se dă 0-3 pentru folosire de jucători "pe fals". Pentru blaturi se dă retrogradare, suspendare şi DIICOT.

- ucluj.ro îşi menţine decizia de a nu participa la petrecerea de la finalul competiţiei, precum şi cea de a nu se mai înscrie niciodată într-o întrecere sportivă organizată de APPC, alături de prosport şi tvr. Lăsăm ziariştii adevăraţi, cei care fac cinste Clujului, să se întreacă în mod civilizat, aşa cum numai ei ştiu.
- Reamintim că scopul ucluj.ro este de a exista, a informa şi a respecta deontologia jurnalistului adevărat, nu de a cuceri trofee, a mânca la conferinţe de presă sau a face şantaje economice.
- Mult succes tuturor ziariştilor, precum şi celor care se cred ziarişti!Stiri din aceeasi categorie

Licitatie pentru Florin Hidisan

2022-01-22 11:36:02

În cadrul unei campanii umanitare, suporterul Universităţii Cluj care a câştigat tricoul de joc al lui Florinel Mitrea cu semnătura jucătorului alb-negru l-a scos la licitaţie.  Licitaţia va avea ...

Fotbal
Universitatea a inceput pregatirile pentru partea secunda a sezonului 2021-2022

2022-01-19 09:47:31

24 de jucători au spus prezent la primul antrenament al “Şepcilor roşii” din 2022 sub comanda lui Erik Lincar şi a staff-ului său.  Astfel, au efectuat primul antrenament următorii jucători: Por ...

Fotbal
Statistica sezonului 2020-2021. Partide si minute jucate

2022-01-12 16:40:42

Erik Lincar a folosit în cele 16 de partide dispute în cadrul ligii secunde, sezonul regular 2021-2022, un număr de 27 de jucători.   Andrei Blejdea, Victor Dican şi Florinel Mitrea au evoluat f ...

Fotbal
Total voturi: 283

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)