Web design Cluj
Doua goluri pentru o noua victorie . Recea-"U" 0-2

2018-05-09 22:43:53



Universitatea Cluj a câștigat partida disputată împotriva celor de la ACS Fotbal Comuna Recea, scor 0-2. Meciul, disputat pe stadionul Recea Central, a contat pentru cea de-a 27-a etapă a Ligii 3, seria 5.

Prima parte a întâlnirii a consemnat două ocazii mari pentru gazde respectiv o ocazie pentru studenți. Astfel, Ursu a lobat o minge în minutul 7 dar balonul a ocolit poarta lui Bota. În minutul 15, Gorcea a intervenit excelent la șutul lui Mih. Același Mih a nimerit bara porții clujene în urma unei lovituri libere de la circa 25 de metri (minutul 40). La pauză, tabela a indicat scorul de 0-0.

Oaspeții au reușit să se impună în partea secundă. Ursu a deschis scorul în minutul 50. Șapte minute mai târziu, același Ursu a majorat diferența, trecându-și în cont dubla. Fluierul de final al centralului Nicoraș a consemnat cea de-a 21-a victorie a echipei fanion a Ardealului din acest campionat, scor 2-0.

Următorea partidă a Șepcile roșii” va avea loc sâmbătă, 12 mai, ora 18 atunci când studenții vor întâlni pe teren propriu echipa Metalurgistul Cugir, meciul contând pentru cea de-a 28-a etapă a Ligii 3, seria 5.

 

ACS Fotbal Comuna Recea - Universitatea Cluj 0–2 (0-0)

Marcatori: --- / Ursu (50, 57) 

Recea: Bota – Dunca, Urs, David, Gherman – Oșan, Asăujan, Ciocan, Chinde – Rus, Mih. Antrenor: Romulus Buia 

„U” Cluj: Gorcea – Chiș, Cordoș, Telcean (75 Onicaș), Manu – Giurgiu, Florescu – Ursu, Hațiegan (59 Hordouan), Greu (75 Micaș) – Lemnaru (68 Ene). Antrenor: Adrian Falub

Arbitri: I. V. Nicoraș (Arad), R. Pascu (Satu Mare), D. V. Costea (Satu Mare) 

Stadion: Recea Central

 

Violeta Merie

 


  • Doua goluri pentru o noua victorie . Recea-"U" 0-2

Stiri din aceeasi categorie

Prima infrangere pentru studentii clujeni in play-out. Universitatea-Petrolul 1-2

2024-04-14 00:51:19

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa FC Petrolul, scor 1-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Dr. Mircea Luca (Cluj Arena) din Cluj-Napoca şi a contat pentru cea de-a patra etapă a play-out-ului Superligii ...

Fotbal
"Sepcile" se intorc cu un punct de la Sibiu dintr-o executie de generic a lui Popa. Hermannstadt-Universitatea 1-1

2024-04-07 16:50:55

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida contra echipei AFC Hermannstadt, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Municipal din Sibiu şi a contat pentru cea de-a treia etapă a play-out-ului Superligi ...

Fotbal
Victorie de moral si calificare pentru "Sepci" in semifinalele Cupei. U-Hermannstadt 1-0

2024-04-04 00:58:39

Universitatea Cluj s-a impus în faţa echipei AFC Hermannstadt, scor 1-0. Meciul s-a disputat pe Cluj Arena şi a contat pentru sferturile Cupei României. Studenţii clujeni au deţinut posesia în prim ...

Fotbal
Total voturi: 44

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)