Web design Cluj
Doar baschetbalistele joaca acasa

2013-03-07 16:47:23Sâmbătă 9 martie baschetbalistele întâlnesc pe teren propriu ocupanta locului 6 din clasament, CSBT Alexandria. Meciul se va disputa cu începere de la ora 12.

Voleibaliştii vor înfrunta în cadrul play-out-ului echipa CSA Steaua Bucureşti, primul meci fiind sâmbătă, iar ce de-al doilea duminică, ambele la Bucureşti, programate să înceapă la ora 11.

Voleibalistele joacă tot în deplasare primele meciuri din play-out, împotriva echipei CSM Sibiu, tot sâmbătă şi duminică, cu începere de la ora 16.

Handbaliştii de la "U" Transilvania joacă sâmbătă de la ora 18 împotriva ocupantei locului 9, Energia Pandurii Tg. Jiu, formaţie pe care în meciul tur a învins-o cu scorul de 28-26.

Duminică începând cu ora 12.30, "U" Jolidon va juca contra echipei CSM Bucureşti, ocupanta locului 7. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 28-26.  • Doar baschetbalistele joaca acasa
Total voturi: 31

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)