Web design Cluj
De azi avem si varianta de mobil

2011-09-23 17:48:10Mulţumită prietenilor noştri de la Design19, în special lui Bogă, am reuşit să lansăm astăzi versiunea pentru mobil a site-ului, m.ucluj.ro.

Astfel, cei care accesează pagina de pe telefon vor putea vedea ultimele ştiri, editoriale, precum şi transmisiunile live cu o viteză mult mai mare decât până acum. De asemenea, veţi putea citi GuestBook-ul şi chiar lăsa mesaje.

Pentru că încă suntem în probe, ar putea apărea unele mici probleme, pe care vă rugăm să ni le semnalaţi  pe ucluj@ucluj.ro.

Lansarea acestui serviciu nu ar fi fost posibil fără sprijinul câtorva domni care ţin site-ul în viaţă: Claudiu (Secerătoarea Agroserv), Doru (Colorama) şi Viorel (Taxi Napoca). Mulţumim!  • De azi avem si varianta de mobil
Total voturi: 217

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)