Web design Cluj
Daca n-ar fi U...

2016-03-07 19:08:15Suporterii Universităţii organizează joi, 10 martie, începând cu ora 17 un nou marş de solidaritate. Locul de întâlnire al suporterilor alb-negri este şi de această dată Piaţa Unirii. La eveniment sunt aşteptaţi să participe toţi cei care vor să sprijine echipa fanion a Ardealului în aceste momente de cumpănă. 

"Universitatea Cluj înseamnă, printre altele, tradiţie şi istorie. De-a lungul anilor, simbolul unor inimi româneşti a întâmpinat o mulţime de obstacole peste care a reuşit să treacă cu fruntea sus. Din nefericire, ne aflăm din nou în faţa unui nou obstacol. Universitatea Cluj are nevoie de ajutorul nostru! Nu pentru un stadion, nu pentru a implica primăria în preluarea echipei, nu pentru a obliga pe cineva să îşi asume viitorul Universităţii! Vrem să ieşim în stradă pentru a demonstra că ne pasă de "U", ne pasă de viitorul acestui simbol! Haideţi, cu mic, cu mare, să arătăm lumii că Universitatea nu este singură, că ea poate conta dezinteresat şi necondiţionat pe dragostea, ataşamentul şi susţinerea noastră, a celor ce purtăm o potcoavă cu noroc în piept!", este mesajul pe care doresc să îl transmită inimoşii suporteri clujeni.

„În calitate de jucător al Universității îmi doresc ca la mitingul din 10 martie să vină cât mai multă lume pentru că ar fi păcat ca o echipa cum e „U” Cluj să moară. Sper să fim cât mai mulţi şi să atragem atenția asupra viitorului acestui club de tradiţie al fotbalului românesc!!!” – Octavian Ursu. 

O parte a jucătorilor care au îmbrăcat tricoul alb-negru şi-au manifestat prin intermediul reţelelor de socializare susţinerea faţă de acest eveniment. Prin aceşti jucători se regăsesc Dan Bucşa, Maximilian Nicu, Robert Veselovsky, Dragoş Balauru, Andrei Lungu, Apostol Muzac, Ionuţ Târnăcop, Răzvan Cociş, Emil Szolomajer, Bogdan Unguruşan, Laurenţiu Buş, Bogdan Apostu, Valentin Lemnaru etc.

„Am urmărit şi urmăresc îndeaproape evenimentele din cadrul echipei "U" Cluj. Pentru aceasta Istorie şi Tradiţie numită Universitatea am avut şi am admiraţia unui monument al sportului românesc. Cuvintele nu pot cuprinde această unică Identitate, acest Mit şi Frumos al Sportului Rege. Pe 10 Martie de la ora 17 toată suflarea strigând într-un ecou, un singur gând şi o singură dorinţă: "U" Cluj nu moare!!!” - Florin Hidişan

La meciul disputat în deplasare de Universitatea la Satu Mare, suporterii gazdă au afişat un banner de solidaritate cu suflarea alb-neagră: „Şi de mere, şi de nu / Nu lăsaţi să moară „U””.

Ne vedem joi, la 5 în Piaţa Unirii!!!

Numai U!!!

 

Violeta Merie

 


  • Daca n-ar fi U...

Stiri din aceeasi categorie

Paste fericit!

2020-04-18 18:50:57

 Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă multă bucurie, sănătate, fericire şi speranţă! Paşte fericit!!!

Fotbal
Competitiile fotbalistice suspendate pana in 31 martie 2020

2020-03-13 12:16:45

Federaţia  Română de Fotbal a anunţat că până în data de 31 martie 2020 sunt suspendate toate competiţiile fotbalitice. Sunt afectate de această decizie competiţiile din Liga 1, L ...

Fotbal
Infrangere in prelungiri. "U"-Metaloglobus 1-2

2020-03-07 22:30:06

Universitatea Cluj a pierdut partida din cadrul celei de-a 24-a etape a ligii secunde împotriva echipei Metaloglobus Bucureşti, scor 1-2. Meciul s-a disputat pe Cluj Arena. Prima ocazie a partidei a venit î ...

Fotbal
Total voturi: 366

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)