Web design Cluj
Cum poti sa-ti faci user pe noul GuestBook

2012-04-05 13:03:36Treaba e simplă. Trebuie să demonstrezi că esti suporter al Universităţii şi că numele tău specificat în fisa de inscriere este real.

Pentru asta trebuie să garanteze un membru important şi vechi al galeriei, cum ar fi Călin, Bogdan Blaga, Elevu', Manu, Antonescu etc. (vezi câmplul "Nume veteran")

Poţi ajuta şi tu la recunoaşterea ta ca membru deplin al GuestBook-ului dacă ai cont de FaceBook (lasă linkul la câmpul respectiv), dar asta nu garantează acceptarea ta, în cazul în care nu eşti suficient de convingător că prezinţi numele real.

Dacă nu ai cont de FaceBook ar putea ajuta nişte fotografii cu tine trimise la ucluj@ucluj.ro. În subiectul mailului precizează numele pe care te-ai înregistrat, ca să fii recunoscut de un veteran.

Dacă ai şi alte întrebări scrie-ne pe adresa de mai sus.

Succes!  • Cum poti sa-ti faci user pe noul GuestBook
Total voturi: 365

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)