Web design Cluj
Cristian Ene: Mi-as dori sa castig un titlu de campion cu Universitatea!

2018-05-17 21:38:03Ucluj.ro: Viitorul te-a împrumutat la Universitatea în iarnă pentru returul acestei ediții de campionat. Cum ai caracteriza perioada în care ai îmbrăcat tricoul alb-negru?

Ene: A fost foarte bine! Mi-a plăcut. Am reușit până acum să ne îndeplinim obiectivul și mă bucur că am putut să îmi ajut echipa prin goluri și pase de gol. 

Ucluj.ro: Ai avut șansa de a te regăsi în proiectul Academiei Gheorghe Hagi. Ce trăiri ai experimentat și cu ce impresii ai rămas?

Ene: Cred că acolo e cel mai de viitor proiect din țară. Domnul Hagi face o treabă foarte bună atât cu academia cât și cu prima echipă. A fost un prilej foarte bun pentru mine să mă dezvolt ca jucător și mă bucur că am făcut parte din acel proiect.

Ucluj.ro: Universitatea și-a asigurat prezența în sezonul viitor în eșalonul secund. Cum crezi că se va prezenta echipa fanion a Ardealului în Liga 2?

Ene: Lotul actual este unul foarte bun. S-a văzut și în meciurile de cupă cu echipe de Liga 2 și Liga 1. Cu siguranță, cu câteva întăriri ne vom bate la promovare. De ce nu - poate vin câțiva colegi tineri de la Viitorul care pot ajuta echipa în sezonul viitor.

Ucluj.ro: La finalul lunii iunie îți expiră împrumutul la Universitatea. Există șanse să te urmărim în tricoul alb-negru pe viitor?

Ene: Am ales să continui cu Universitatea cel puțin până în vara anului viitor deoarece mă simt foarte bine la Cluj! Vreau să am evoluții cât mai bune și mai multe în tricoul Universității 😊.

Ucluj.ro: Care ar fi personalitățile autohtone sau străine care te-au inspirat în viața sportivă și în cea de zi cu zi?

Ene: Ca și fotbalist român - domnul Gheorghe Hagi cred că este un idol pentru toți, iar din străinătate cred că cel mai mult m-a inspirat Fernando Torres pe care îl apreciez foarte mult.  

Ucluj.ro: Care este/sunt persoana/persoanele care ți-a/ți-au marcat cariera fotbalistică?

Ene: Primul meu antrenor a fost Ionel Melenco care m-a descoperit. Datorită dânsului am ajuns la academia domnului Hagi unde m-am dezvoltat foarte bine având antrenori ca Cristi Cămui sau Vasile Mănăilă.

Ucluj.ro: Care sunt hobby-urile tale şi ce îți place să faci în timpul liber?

Ene: În timpul liber îmi place să ies cu prietenii în oraș, să stau cu familia. Îmi place să ascult muzică, să călătoresc, să mă joc pe Playstation.

Ucluj.ro: Caracterizează-l în câteva cuvinte pe „omul” Cristian Ene respectiv pe „jucătorul” Cristian Ene? 

Ene: Sunt un om serios, deschis, foarte ambițios . Îmi place să obțin mereu ceea ce  mi-am propus și ca om și ca fotbalist. Îmi plac provocările. Mă adaptez ușor în orice colectiv. Îmi place să cred că sunt un marcator, un atacant veritabil.

Ucluj.ro: Unde te vezi peste cinci ani?

Ene: Mă văd câștigând Liga 1 cu Universitatea și sărbătorind alături de suporteri 😊!

Ucluj.ro: Ce mesaj dorești să transmiți suporterilor echipei fanion a Ardealului prin intermediul site-ului Ucluj.ro?

Ene: Le mulțumim pentru sprijinul de până acum și sperăm ca sezonul viitor să fie alături de noi în număr cât mai mare ca să sărbătorim promovarea în prima ligă!!!

 

Data naşterii: 29 iulie 1997

Înălțime: 182 cm

Poziţie: Atacant

Echipe: Delta Tulcea, Academia Hagi, FC Viitorul U19, FC Viitorul, Universitatea Cluj

Meciuri jucate: 8 partide în UEFA Youth League, 4 partide în Cupa României, 2 partide în Liga Elitelor U19, 2 partide pentru România U19, 11 partide în Liga 3 pentru „U” Cluj

Goluri marcate: 8 reușite în Cupa României (5) și UEFA Youth League (3); 33 reușite în Liga 3 (24 pentru Viitorul 2 și respectiv 9 pentru Universitatea Cluj)

Debut în tricoul alb-negru: 10.03.2018 în Universitatea Cluj – Unirea Dej (2-0)

Primul gol pentru „U” Cluj: 10.03.2018 în Universitatea Cluj – Unirea Dej (2-0) – gol marcat în minutul 75
 
 

Știați că …..

  • A fost de trei ori campion național la juniori?
  • Prima reușită a fost înregistrată în meciul de Cupa României dintre Academia Hagi și Delta Tulcea (scor 5-2), tânărul atacant reușind trei goluri?
  • A marcat trei reușite pentru Naționala U19 a României?
 
 
Violeta Merie
 


  • Cristian Ene: Mi-as dori sa castig un titlu de campion cu Universitatea!
  • Cristian Ene: Mi-as dori sa castig un titlu de campion cu Universitatea!

Stiri din aceeasi categorie

Victoria ce duce Universitate la un pas de baraj. Balotesti-"U" 0-2

2019-05-25 14:23:32

Universitatea Cluj s-a impus în fața celor de la CS Balotești, scor 2-0. Meciul disputat în deplasare a contat pentru cea de-a 37-a etapă a ligii secunde. Jucătorii antrenați de Bogd ...

Fotbal
Victorie in extremis si periplul promovarii continua. "U"-Snagov 1-0

2019-05-22 00:31:27

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la Sportul Snagov, scor 1-0. Meciul a contat pentru cea de-a 36-a etapă a eșalonului secund. Prima oc ...

Fotbal
Un singur punct de la Clinceni. Academica-"U" 0-0

2019-05-16 22:47:30

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida disputată în deplasare împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 0-0. Meciul a contat pentru cea de-a 35-a etapă a ligii secunde. Prima ...

Fotbal
Total voturi: 285

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)