Web design Cluj
Cinci jucatori noi in echipa de rugby

2014-02-11 20:34:26Iubitorii rugby-ului clujean pot avea motive de bucurie : a fost anuntata ziua de 29 martie ca fiind ziua primei etape in campionatul 2014 al SuperLigii de rugby.

La start se vor alinia 8 echipe, cu o echipa mai mult decat in sezonul trecut, acest lucru ajutand la cresterea calitatii competitiei. Timisoara, campioana en-titre, pleaca ca favorita la castigarea trofeului, dar nu trebuie neglijate nici vicecampioana Baia Mare, dar nici castigatoarea Cupei Romaniei, Steaua.

Alt motiv de bucurie pentru suporterii Universitatii poate fi faptul ca finala Cupei Romaniei 2014 se va disputa la Cluj. Studentii au avut un parcurs bun anul trecut in aceasta competitie, unde s-au oprit in semifinale.

Pana sa inceapa noul sezon, echipa Universitatii “se misca” bine pe piata transferurilor, unde a reusit sa obtina semnatura a nu mai putin de 5 jucatori, printre care fostul capitan al celor de la Poli Agro Iasi, Nicu Ignea, si Belfekih Wejdi, un jucator de perspectiva, international tunisian de tineret.

Cu acesti noi jucatori si cu o pregatire buna in pre-sezon , echipa Universitatatii poate sa formeze o echipa competitiva, care sa se bata la un loc cat mai bun in clasament si la un parcurs favorabil in Cupa.

(Ionuţ Rus)  • Cinci jucatori noi in echipa de rugby

Stiri din aceeasi categorie

Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Expozitie foto virtuala pe ucluj.ro

2015-01-05 17:46:13

La început de 2015, ucluj.ro v-a pregătit o surpriză: o expoziţie virtuală în galriea "Foto", "Best of 2014". Am rugat fotoreporterii noştri să trimită ...

Sporturi
La multi ani, "U"

2014-11-23 00:14:13

95 de ani. Numărătoarea continuă.

Sporturi
Total voturi: 225

Cine va fi golgheterul Universitatii in sezonul 2017-2018?

Goga
Ursu
Hatiegan
Lemnaru
Takacs
Florescu
Abrudan
Giurgiu
Greu
Onicas
Ene


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)