Web design Cluj
Cinci goluri pentru "Sepci". NK Krka-"U" 2-5

2019-07-21 22:09:31Universitatea Cluj s-a impus şi în cel de-al doilea amical al verii în faţa echipei slovene NK Krka, scor 5-2.

Prima reuşită a partidei a venit în minutul 8 atunci când Goga a finalizat o acţiune la care au luat parte Telcean şi Firmino. Slovenii au restabilit egalitatea după 11 minute. Studenţii clujeni au mai înscris de două ori până la pauză prin Goga (minutul 33) şi Gavra (minutul 38).

Cea de-a patra reuşită a jucătorilor alb-negri a venit în minutul 68 şi a purtat semnătura lui Ceitil. În minutul 85, Dican a introdus mingea în poartă cu o lovitură de cap din centrarea lui Takacs. Slovenii au redus din diferenţă în minutul următor.

Următoarea partidă de verificare a echipei fanion a Ardealului va avea loc miercuri, 24 iulie, Al Wehda fiind cea de-a treia adversară din perioada de pregătiri din Slovenia.

Primul 11 trimis în teren de Cristi Dulca este:

Costa - Telcean, Inacio, Kay, Taub - Ceitil - Pedro Mendes, Firmino, Pop - Goga, Gavra.

Au mai jucat Dur-Bozoancă, Florescu, Pîrvulescu, Rafa, Vomir, Dican, Burghele, Berci, Takacs şi Gorcea.

(sursa: https://www.facebook.com/FCUCluj/)

 

Violeta Merie  • Cinci goluri pentru "Sepci". NK Krka-"U" 2-5

Stiri din aceeasi categorie

Remiza cu repetitie. Turris-"U" 1-1

2019-11-17 18:37:27

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida din cadrul celei de-a 18-a etapă a ligii secunde împotriva echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe stadion Municipal din Turn ...

Fotbal
Victorie nesperata dar pe deplin meritata. "U"-Chiajna 2-1

2019-11-13 22:25:16

Universitatea Cluj a câştigat partida din cadrul celei de-a 17-a etape a ligii secunde împotriva echipei Concordia Chiajna, scor 2-1. Meciul s-a disputat pe Cluj Arena. Ocaziile au ocolit cele două echipe ...

Fotbal
Un punct de la cei doi capitani pentru "Sepcile rosii". Rapid-"U" 1-1

2019-11-10 15:12:59

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida din cadrul celei de-a şaisprezecea etape a ligii secunde împotriva echipei FC Rapid, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe stadion Regie din Bucureşti. Pe fund ...

Fotbal
Total voturi: 254

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)