Web design Cluj
Campania FutureU continua

2021-04-22 12:35:08Universitatea Cluj va întâlni în cea de-a cincea etapă a play-out-ului ligii secunde pe teren propriu echipa Metaloglobus Bucureşti.

Generaţiile viitoare ale echipei fanion a Ardealului pot fi sprijinite şi de această dată prin achiziţionarea de bilet/bilete virtuale pentru această partidă.  

Suma care se va aduna va fi dublată de către Banca Transilvania şi va fi utilizată la susţinerea grupelor de juniori.

Preţul unui bilet este de 10 lei. Acesta/acestea pot fi achiziţionate până sâmbătă, 24 aprilie, ore 11 accesând link-ul:

www.bilete.ro/fc-universitatea-cluj-metaloglobus

 

Numai "U"!!!

 

(sursă foto: www.fcucluj.ro)  • Campania FutureU continua

Stiri din aceeasi categorie

Trei goluri pentru trei puncte. Braila-Universitatea 0-3

2021-09-25 13:11:38

Universitatea Cluj a învins în cea de-a opta etapă a ligii secunde echipa Dacia Unirea Brăila, scor 3-0. Meciul s-a disputat pe stadionul Municipal din Brăila. Jucătorii celor două combatante au oferit ...

Fotbal
"Sepcile" se impun la limita si revin in primele cinci. Universitatea-Viitorul Targu Jiu 1-0

2021-09-20 18:00:46

Universitatea Cluj s-a impus în partida din cadrul celei de-a şaptea etape a ligii secunde din sezonul 2021-2022 în faţa echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0. Meciul s-a disputat în Com ...

Fotbal
Invinsi la Miercurea Ciuc, "Sepcile" se mentin in primele cinci echipe. Csikszereda-Universitatea 3-1

2021-09-13 19:02:27

Universitatea Cluj a fost învinsă în cea de-a şasea etapă a ligii secunde de echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-3. Meciul s-a disputat pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc. Prima ocazie a part ...

Fotbal
Total voturi: 202

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)