Web design Cluj
Bogdan Cantor, director tehnic la "U"

2013-06-24 10:55:58Noul director tehnic al echipei de rugby Universitatea Cluj este Bogdan Cantor. Acesta va fi ajutat de Cristian Săuan şi Horea Hâmpea. Sponsorii echipei au considerat să îi ofere lui Cantor această funcţie până la sfârşitul anului, iar în funcţie de rezultatele obţinute se va lua o decizie cu privinţă la banca tehnică a echipei.

Cantor a jucat rugby timp de 19 ani, majoritatea în tricoul Universităţii, iar în ianuarie 2007 s-a retras din activitate, ocupând mai multe funcţii importante, printre care preşedintele Asociaţiei Judeţene de Rugby Cluj şi director de dezvoltare pe Transilvania a Federaţiei Române de Rugby. A activat ca şi arbitru dar şi "scouter" pentru rugby-ul din Ardeal.

Cantor îşi va începe activitatea luni, 24 iunie, cu un cantonament de 5 zile centralizat în parcul " Iuliu Haţieganu".

La echipă au venit câţiva jucători şi se mai negociază cu alţi sportivi, dar numele lor vor fi cunoscute zilele următoare, după semnarea contractelor de joc.

Foto: frr.ro  • Bogdan Cantor, director tehnic la "U"

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)