Web design Cluj
Azi, legendele au prins viata

2012-05-03 11:53:38Kido şi Rabie, de la Personal, plus invitatul Patrick au lansat astăzi superclipul "Când legendele prind viaţă", pe care îl puteţi vedea în SECŢIUNEA VIDEO a ucluj.ro.

Piesa este grozavă, la fel ca şi prima lor capodoperă, «Numai "U"». Vă lăsăm singuri să descoperiţi versurile şi să le alegeţi pe cele mai frumoase. Pe noi ne-au mişcat toate cuvintele, în special "Luca Mircea, casa noastră, aleasă pe vecie".

Ar fi frumos să vedem videoclipul pe plasmele de pe stadionul "Dr. Mircea Luca" înaintea fiecărui meci. ucluj.ro stă la dispoziţia clubului cu un DVD la rezoluţie maximă. Aşteptăm doar un semn.  • Azi, legendele au prins viata
Total voturi: 365

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)