Web design Cluj
Avancronica etapei 1: "U"- Metaloglobus

2018-08-02 17:46:18Vineri, 3 august, începând cu ora 18, Universitatea Cluj va da startul în Liga 2, sezonul 2018-2019, echipa fanion a Ardealului urmând a întâlni echipa Metaloglobus București. Partida va avea loc pe stadionul Transil din Târgu Mureș.

După două sezoane încununate cu tot atâtea promovări din Liga 4 până în Liga 2, "Șepcile roșii" pornesc pe un drum care se dorește a duce echipa fanion a Ardealului în primul eșalon fotbalistic în 2019 atunci când suflarea alb-neagră va sărbători un secol de existență.

De partea cealaltă, Metaloglobus București, retrogradată la finalul sezonului trecut în Liga 3, a profitat de retragerea din Liga 2 a echipei CS Afumați urmând a evolua și în acest sezon în eșalonul secund.

Partida va fi arbitrată de o brigadă care îl are la centru pe Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare), acesta fiind ajutat de Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) și Andrei Nicolae Chițoiu (Timișoara). 

Haide "U"!!!

 

Violeta Merie

 


  • Avancronica etapei 1: "U"- Metaloglobus

Stiri din aceeasi categorie

Trei goluri pentru o victorie dedicata lui Dumitrescu. "U"-Clinceni 3-0

2018-11-11 18:48:40

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 3-0. Meciul a contat pentru cea de-a șaisprezecea etapă a eșalonului ...

Fotbal
Universitatea Cluj - prima provocare pentru Lobont

2018-11-07 18:26:24

Universitatea Cluj a anunțat azi pe site-ul oficial numele noului antrenor: fostul internațional, Bogdan Lobonț. Acesta va ocupa postura de antrenor principal al echipei fanion a Ardealului de la 1 ianuari ...

Fotbal
Victorie categorica la Arad. UTA-"U" 0-4

2018-11-04 14:04:26

Universitatea Cluj a câștigat într-o manieră categorică partida disputată în deplasare din Liga 2 împotriva celor de la UTA Arad, scor 4-0. Meciul a contat pentru cea de-a cinc ...

Fotbal
Total voturi: 227

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2018-2019 Universitatea Cluj?

Șaisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finală


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)