Web design Cluj
Au pierdut din nou semifinala

2013-11-23 19:18:43Echipa de rugby a Universităţii a disputat azi semifinala Cupei României, împotriva deţinătoarei trofeului, CSM Ştiinţa Baia Mare. Meciul s-a disputat pe arena „Tineretului” din Gura Humorului, fiind condusă la centru de Emanuel Gorodea, la centru, Claudiu Lucian Claponşi Mihai Stuparu tuşieri, toţi trei din Iaşi.

Lovitura de începere a partidei a aparţinut sutdenţilor, care după 9 minute de joc au şi reuşit deschiderea scorului, Ionuţ Dimofte transformând o lovitură de penalitate. Echipa a izbutit să se menţină în avantaj pe tabela de marcaj până în minutul 30, când baimărenii au reuşit egalarea. Scorul de la pauză (3-3), reflectă cel mai bineşi egalitatea din teren, chiar dacă cei 15 clujeni au trebuit să lupte contra 18 adversari, deciziile arbitrilor fiind contestate chiar şi de publicul prezent în tribunele stadionului.
 
Pauza s-a dovedit a fi benefică băimărenilor, care după doar două minte de joc au reuşit să treacă în avantaj, înscriind un eseu prin “maramureşeanul”Wiringi, transformarea reuşită, modificând tabela la 10-3 în favoarea campionilor. După 20 de minute, acelaşi jucator mai înscrie un eseu şi reuşeşte şi transformarea.
 
Ultimele 10 minute au reprezentat un adevărat “asalt” al clujenilor asupra buturilor zimbrilor, însă acelaşi Emanuel Gorodea s-a dovedit a fi eroul partidei, acordând un eseu de penalizare, transformat de Dimofte. Diferenţa de 7 puncte de la final (17-10 în favoarea deţinătorilor Cupei României) ii face pe clujeni sămai aştepte un an accederea în faza finală a competiţiei.
 
La finalul partidei, antrenorul Bogdan Cantor a declarat pentru ucluj.ro: “Felicit băieţii pentru atitudinea pe care au avut-o. S-a finalizat un ciclu, ne aşteaptă un an mult mai greu, care sper să fie mult mai bun. Încercă, să aducem doi-trei jucători, însă ţi jucătorii actuali au demonstrat, şi azi în teren, că se pot ridica la valoarea aşteptată şi sunt o echipă.În felicit încă odată şi sper ca anul viitor să reusim o evoluţie mult mai bună!”.


  • Au pierdut din nou semifinala

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)