Web design Cluj
Am pierdut in fata liderului

2013-12-08 20:18:54Vineri, "U" Cluj a jucat în Sala Sporturilor "Horia Demian" împotriva liderului seriei A al Liga I de baschet masculin, BC PH Csikszereda M. Ciuc.

 
Încurajată din tribune de câteva sute de suporteri, dar şi de jucătorii echipei de rugby, studenţii antrenaţi de Carmin Popa nu au reuşit să se impună, cedând cu scorul de 64-69.

 
Ciucanii au trecut la conducere pe tabela de marcaj chiar de la începutul meciului, după primul sfert scorul fiind 13-14. Sub privirile directorului clubului, Ovidiu Vasu, dar şi a fostei glorii a baschetului masculin, actualul director sportiv al secţiei feminine de baschet, Cornel Săftescu, băieţii nu au reuşit nici în cel de-al doilea sfert să trecă la conducere, după 20 de minute de joc tabela aratând 28-32.

 
După pauză studenţii au reuţit să revină în joc, în unele momente chiar au trecut la conducere, însă lipsa de experienţa sau de concentrare şi-a spus cuvântul. După multe atacuri în care studenţii au fost opriţi pentru greşeli comise (paşi, poziţionare în afara terenului  sau faulturi ofensive), baschetbaliştii "din" Miercurea Cuic au plecat invingători, chiar dacă cu doar două minute înaintea finalului scorul era egal, 61-61.

 
După meci Carmin Popa a postat pe un site de socializare un mesaj de încurajare: "Felicitari, Ciuc. Fruntea sus, băieţi..."

 
Etapa viitoare, "U" va juca sâmbătă, 14 decembrie, în deplasare, împotriva ultimei clasate, CS For You Bistriţa, echipă care nu a reuşit până în prezent nici o victorie, iar in meciul tur "U" s-a impus cu scorul de 83-39.


  • Am pierdut in fata liderului

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Infrangere dramatica. U-BT-Steaua 94-99

2018-04-13 22:14:45

U-BT Transilvania a pierdut meciul împotriva echipei Steaua CSM Eximbank, scor 94-99.  După un prim sfert în care oaspeții s-au impus cu 32-21, jucătorii antrenați de Mihai Silvă ...

Baschet masculin
Total voturi: 217

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)