Web design Cluj
Alta infrangere pentru rugbisti

2013-07-21 10:35:54Rugbiştii de la “U” Cluj au pierdut ultima partidă disputată pe teren propriu, ieri, împotriva dinamoviştilor, cu scorul de 13-17.

Meciul a fost unul extrem de strâns, demonstrând valorile apropiate ale celor două echipe („U” ocupa poziţia a 7-a în clasament, în timp ce Dinamo se situa pe poziţia a 6-a). Prima repriză s-a incheiat la egalitate, 6-6, pentru studenţi reuşind două transformări Ionuţ Dimofte.

După pauză bucureştenii au început mult mai decişi, însă baieţii conduşi în teren de Cristian Podea au rezistat aproape 10 minute în linia de 5 metri şi chiar mai mult, după o degajare a balonului, au reuşit primul eseu al partidei, prin experimentatul Ioan Teodorescu. Transformarea reuşită de acelaşi Dimofte a făcut ca tabela de pe stadionul „Dr. Mircea Luca” să indice 13-6 pentru clujeni.

Speranţele celor aproximativ 1.000 de spectatori au fost încet-încet stinse, după ce dinamoviştii s-au apropiat la doar un punct, reuşind două transformări, iar cu zece minute înaintea fluierului de final au reuşit un eseu prin Vlăsceanu, închizând scorul la 13-17.

Primul 15 al Universităţii a fost: Adrian Mazăre, Mihai Cozma, Alexandru Banu, Cristian Săuan, Ioan Teodorescu, Ionuț Dimofte, Cristian Podea, Daniel Gheţa,Nicolae Barbu, Bogdan Sălăgean, Kamil Sobota, Bogdan Ionescu, Nicolae Rus, Cristian Murgaci, Răzvan Ailenei.

După meci, autorul eseului, Ionuţ Teodorescu, a declarat: „Acest meci a fost cu adevărat un duş rece pentru noi. Mai avem meciul cu Timişoara în care putem să ne punem la punct. În două săptămâni începe play-outul. Sper să ne revenim până atunci, îmi pare foarte rău că am pierdut. Dar play-outul este cel mai important, practic o luăm de la zero.”

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini trimise de Silviu Cristea.

În urma acestei partide „U” Cluj se află pe ultima poziţie din clasament, acumulând 7 puncte.

Următorul meci va fi pe stadionul „Gheorghe Rascanu”, sâmbătă 27 iulie, împotriva echipei RCM Timişoara, meciul fiind transmis live de TVR2.  • Alta infrangere pentru rugbisti

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)