Web design Cluj
A treia victorie din perioada de pregatiri. "U"-Cetate Deva 2-0

2017-08-13 21:33:48Universitatea a câștigat cea de-a patra partidă amicală împotriva echipei Cetate Deva, scor 2-0. Meciul s-a disputat la parcul sportiv Iuliu Hațieganu.

În debutul meciului Greu și-a trecut în cont o ocazie dublă. "Șepcile roșii" au deschis scorul prin Abrudan în minutul 26. Takacs (minutul 31), Goga (minutul 38) și același Greu au trecut la rândul lor pe lângă deschiderea scorului. La pauză tabela a indicat scorul de 1-0.

În partea a doua a meciului a fost utilizat și atacantul francez Dintrich O’Neil, aflat în probe la echipa fanioan a Ardealului, acesta având o ocazie la doar câteva minute de la începutului actului secund. Cea de-a doua reușită a meciului a purtat semnătura lui Octavian Ursu (minutul 73). Fluierul de final al arbitrului întâlnirii a consemnat cea de-a treia victorie din această vară a studenților clujeni, scor 2-0.

Următorul meci al "Șepcilor roșii" va avea loc miercuri, 16 august, începând cu ora 18, Universitatea urmând a întâlni echipa Performanța Ighiu în parcul sportiv “Iuliu Hațieganu”.

 

Universitatea Cluj – Cetate Deva 2-0 (1-0)

Marcatori: Abrudan (26), Ursu (73)

“U” (prima repriză): Albuț – Takacs, Abrudan, Onicaș, Irimie – Giurgiu, Micaș – Hordouan, Goga, Greu – Lemnaru.

"U" (a doua repriză): Dinu - Takacs, Ionescu, Cordoș, Manu - Giurgiu, Trancă - Svichi, Hațiegan, Hîmpea - O'Neil.

Au mai evoluat și Telcean, Moldoveanu și Codorean.

Cetate Deva: Apostol – Ionică, Șoit, Mintaș, Doboș – Bărculeț, Boldea, Robert, Firan – Tecsi, David.

 

Violeta Merie  • A treia victorie din perioada de pregatiri. "U"-Cetate Deva 2-0

Stiri din aceeasi categorie

"U" Cluj-Unirea Tasnad: reprogramat pentru 3 aprilie

2018-03-22 22:25:22

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a amânat toate meciurile din cadrul etapei 19 a Ligii 3, seria 5 din cauza condițiilor meteo nefavorabile.  Astfel, partida pe care studen5 ...

Fotbal
Victorie in primul meci oficial din 2018. "U"-Unirea Dej 2-0

2018-03-10 20:17:25

Universitatea Cluj a câștigat prima partidă oficială disputată în 2018 împotriva celor de la Unirea Dej, scor 2-0. Meciul, disputat pe Dr. Mircea Luca, a contat pentru cea de-a 17-a ...

Fotbal
Avancronica etapei 17: Universitatea Cluj - Unirea Dej

2018-03-09 14:35:29

Universitatea Cluj reia lupta pentru promovare în eșalonul fotbalistic secund. Studenții antrenați de Adrian Falub vor întâlni sâmbătă, 10 martie, începând cu ...

Fotbal
Total voturi: 544

Cine a fost cel mai bun jucător al Universității Cluj in turul ediției 2017-2018?

Abrudan
Dinu
Giurgiu
Goga
Greu
Hordouan
Manu
Micaș
Onicaș
Takacs
Ursu


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)