Web design Cluj
A treia victorie din perioada de pregatiri. "U"-Cetate Deva 2-0

2017-08-13 21:33:48Universitatea a câștigat cea de-a patra partidă amicală împotriva echipei Cetate Deva, scor 2-0. Meciul s-a disputat la parcul sportiv Iuliu Hațieganu.

În debutul meciului Greu și-a trecut în cont o ocazie dublă. "Șepcile roșii" au deschis scorul prin Abrudan în minutul 26. Takacs (minutul 31), Goga (minutul 38) și același Greu au trecut la rândul lor pe lângă deschiderea scorului. La pauză tabela a indicat scorul de 1-0.

În partea a doua a meciului a fost utilizat și atacantul francez Dintrich O’Neil, aflat în probe la echipa fanioan a Ardealului, acesta având o ocazie la doar câteva minute de la începutului actului secund. Cea de-a doua reușită a meciului a purtat semnătura lui Octavian Ursu (minutul 73). Fluierul de final al arbitrului întâlnirii a consemnat cea de-a treia victorie din această vară a studenților clujeni, scor 2-0.

Următorul meci al "Șepcilor roșii" va avea loc miercuri, 16 august, începând cu ora 18, Universitatea urmând a întâlni echipa Performanța Ighiu în parcul sportiv “Iuliu Hațieganu”.

 

Universitatea Cluj – Cetate Deva 2-0 (1-0)

Marcatori: Abrudan (26), Ursu (73)

“U” (prima repriză): Albuț – Takacs, Abrudan, Onicaș, Irimie – Giurgiu, Micaș – Hordouan, Goga, Greu – Lemnaru.

"U" (a doua repriză): Dinu - Takacs, Ionescu, Cordoș, Manu - Giurgiu, Trancă - Svichi, Hațiegan, Hîmpea - O'Neil.

Au mai evoluat și Telcean, Moldoveanu și Codorean.

Cetate Deva: Apostol – Ionică, Șoit, Mintaș, Doboș – Bărculeț, Boldea, Robert, Firan – Tecsi, David.

 

Violeta Merie  • A treia victorie din perioada de pregatiri. "U"-Cetate Deva 2-0

Stiri din aceeasi categorie

Trei puncte importante de la Cugir. Metalurgistul-"U" 1-2

2017-11-17 21:24:55

Universitatea Cluj a câștigat meciul disputat în deplasare împotriva celor de la Metalurgistul Cugir, scor 2-1. Meciul a contat pentru cea de-a treisprezecea etapă a Ligii 3, seria 5. Î ...

Fotbal
Avancronica etapei 13: Metalurgistul Cugir - Universitatea Cluj

2017-11-15 18:50:05

Derby-ul campionatului se va juca vineri, 17 noiembrie, de la ora 14:00, la Cugir între singurele echipe care și-au manifestat intenția de a promova la sfârșitul sezonului.  Conform stati ...

Fotbal
Trei goluri pentru trei puncte. "U"-Recea 3-2

2017-11-11 22:27:52

Universitatea Cluj a câștigat meciul disputat pe teren propriu împotriva celor de la Comuna Recea, scor 3-2. Meciul a contat pentru cea de-a douăsprezecea etapă a Ligii 3, seria 5. Meciul s-a ...

Fotbal
Total voturi: 423

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2017-2018 Universitatea Cluj?

Faza a IV-a
Saisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finala


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)