Web design Cluj
A treia victorie din perioada de pregatiri. "U"-Cetate Deva 2-0

2017-08-13 21:33:48Universitatea a câștigat cea de-a patra partidă amicală împotriva echipei Cetate Deva, scor 2-0. Meciul s-a disputat la parcul sportiv Iuliu Hațieganu.

În debutul meciului Greu și-a trecut în cont o ocazie dublă. "Șepcile roșii" au deschis scorul prin Abrudan în minutul 26. Takacs (minutul 31), Goga (minutul 38) și același Greu au trecut la rândul lor pe lângă deschiderea scorului. La pauză tabela a indicat scorul de 1-0.

În partea a doua a meciului a fost utilizat și atacantul francez Dintrich O’Neil, aflat în probe la echipa fanioan a Ardealului, acesta având o ocazie la doar câteva minute de la începutului actului secund. Cea de-a doua reușită a meciului a purtat semnătura lui Octavian Ursu (minutul 73). Fluierul de final al arbitrului întâlnirii a consemnat cea de-a treia victorie din această vară a studenților clujeni, scor 2-0.

Următorul meci al "Șepcilor roșii" va avea loc miercuri, 16 august, începând cu ora 18, Universitatea urmând a întâlni echipa Performanța Ighiu în parcul sportiv “Iuliu Hațieganu”.

 

Universitatea Cluj – Cetate Deva 2-0 (1-0)

Marcatori: Abrudan (26), Ursu (73)

“U” (prima repriză): Albuț – Takacs, Abrudan, Onicaș, Irimie – Giurgiu, Micaș – Hordouan, Goga, Greu – Lemnaru.

"U" (a doua repriză): Dinu - Takacs, Ionescu, Cordoș, Manu - Giurgiu, Trancă - Svichi, Hațiegan, Hîmpea - O'Neil.

Au mai evoluat și Telcean, Moldoveanu și Codorean.

Cetate Deva: Apostol – Ionică, Șoit, Mintaș, Doboș – Bărculeț, Boldea, Robert, Firan – Tecsi, David.

 

Violeta Merie  • A treia victorie din perioada de pregatiri. "U"-Cetate Deva 2-0

Stiri din aceeasi categorie

Universitatea a ramas fara antrenor

2017-09-17 21:15:22

Universitatea Cluj a anunțat azi pe site-ul oficial al clubului - www.fcuniversitateacluj.ro - încheierea colaborării cu antrenorul Marius Popescu. Clubul va anunța în zilele următoare su ...

Fotbal
Prima infrangere din Liga 3. Tășnad-"U" 2-0

2017-09-16 20:22:44

Universitatea Cluj a pierdut meciul disputat în deplasare împotriva celor de la Unirea Tășnad, scor 0-2. Meciul a contat pentru cea de-a patra etapă a Ligii 3, seria 5. Gazdele au deschis scor ...

Fotbal
O mana de goluri in turul trei al Cupei Romaniei. "U"-Recea 5-1

2017-09-14 12:39:55

Universitatea a câștigat meciul disputat împotriva echipei Comuna Recea, scor 5-1. Meciul desfășurat pe Dr. Mircea Luca a contat pentru cel de-al treilea tur a Cupei României, faza na5 ...

Fotbal
Total voturi: 216

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2017-2018 Universitatea Cluj?

Faza a IV-a
Saisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finala


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)