Web design Cluj
”Ora de Sport” la final. De sezon

2011-03-31 16:17:01Deşi mai sunt încă săptămâni bune până la finalul ediţiilor actuale ale competiţiilor, ”Ora de Sport”, care a strâns 32 de episoade în acest prim sezon, a ajuns la final. Poate mai repede decât s-ar fi aşteptat fanii show-ului, din motive ce ţin de schimbările de acţionariat şi implicit şi de management de la NCN, locul în care Respect Media a produs până în prezent populara emisiune de sport. Şi spun asta datorită multelor mesaje pe care le-am primit în aceste zile şi deopotrivă de-a lungul celor mai bine de şapte luni de la lansarea proiectului.

Şapte luni, 32 de ediţii săptămânale, peste 125 de invitaţi şi mereu mulţi fani în ”tribunele vii” ale show-ului clujean. Dincolo de aceste cifre ”Ora de Sport” a promovat deschis şi direct sportul, normalitatea în sport, relaţia acestuia cu autorităţile, cu societatea civilă şi cu mediul de afaceri.

Campioni olimpici, mondiali şi europeni au luat loc pe băncile ”Orei de Sport”, antrenori, executivi din lumea sportului, foste glorii, personalităţi ale vieţii publice, deopotrivă au dezbătut problematica adusă în terenul pe care cu toţii am fost mereu, luni seara, în formă. Pentru că da...”suntem în formă, suntem la Ora de Sport”.

Fotbal, handbal, baschet, volei, rugby, tenis, atletism, judo, alpinism, motorcros şi alte şi alte subiecte au cules interesul iubitorilor de sport din Cluj şi din Transilvania, dat fiind transmisia simultană pe NCN Cluj şi TVR Cluj.

Vom reveni în atenţia fanilor noştri cu producţii pe micile ecrane, într-un format mai dinamic, mai performant, deschis mereu către lucrurile bine şi corect spuse, deschis către promovarea adevăratelor valori ale sportului şi ale societăţii. Respect Media – companie specializată în promovare şi marketing în sport şi evenimente, va lansa proiecte şi în zona de on-line şi în media socială şi va pune umărul în continuare la facilitarea finanţării diverselor sporturi şi sportivi şi la organizarea de evenimente în fascinanta lume a sportului.

La finalul acestei etape, ţinem să mulţumim echipei de la NCN pentru profesionalismul şi dedicarea lor, asta chiar în condiţii dificile de lucru, nu insist aici, echipei de transmisie de la TVR Cluj cu ajutorul cărora am ajuns în 13 judeţe din zona Transilvaniei, partenerilor media şi logistici şi nu în ultimul rând colegilor de la Respect Media, îndeosebi lui Cătălin Condurache, producătorul executiv al show-ului.

Dragi telespectatori, dragi prieteni, rămâneţi în formă !

Alte detalii pe blogul emisiunii: www.paginadesport.info

Cu mulţumiri,
Dan Olteanu  • ”Ora de Sport” la  final. De sezon
Total voturi: 217

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)