Web design Cluj
A doua infrangere din campionat. *** 2 - "U" 2-1

2018-04-10 21:54:44Universitatea Cluj a pierdut partida disputată împotriva celor de la *** 2, scor 1-2. Meciul a contat pentru cea de-a 16-a etapă a Ligii 3, seria 5.

Prima parte a meciului nu a consemnat multe ocazii. Gazdele au deschis scorul în minutul 43. Astfel, la pauză scorul a fost de 1-0 pentru echipa din Gruia. La trei minute de la revenirea de la cabine, marcatorul primului gol și-a trecut în cont dubla. Jucătorii antrenați de Adrian Falub au redus din diferență în minutul prin Goga care a ajuns la cea de-a 11-a reușită din acest campionat. Fluierul de final al arbitrului Busi a consemnat cea de-a doua înfrângere a echipei fanion a Ardealului din acest sezon.  

În urma acestei partide, Universitatea a rămas cu un avantaj de șapte puncte față de ocupanta locului secund (Industria Galda), având totodată și un meci mai puțin.

În secțiunea „Foto” puteți urmări imagini de la partida împotriva celor de la *** 2, imaginile fiind trimise de Noemi Arman.

Următorea partidă a Șepcile roșii” va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, ora 17, atunci când studenții vor întâlni pe teren propriu echipa Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, meciul contând pentru cea de-a 22-a etapă a Ligii 3, seria 5.

 

*** 2 - Universitatea Cluj 2–1 (1-0)
Marcatori: / Goga (53)
„U” Cluj: Dinu – Takacs (72 Chiș), Abrudan (78 Lemnaru), Cordoș, Manu – Micaș, Giurgiu, Florescu – Goga, Ene (57 Ursu), Hațiegan (52 Hordouan). Antrenor: Adrian Falub
Arbitri: C. Busi (Râmnicu Vâlcea), M. M. Ionescu (Suseni), N. Marin (Suseni)
Stadion: CMC, Cluj-Napoca


Violeta Merie  • A doua infrangere din campionat. *** 2 - "U" 2-1

Stiri din aceeasi categorie

Trei puncte importante de la Bacau. Aerostar-"U" 1-2

2019-03-16 20:31:10

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Aerostar Bacău, scor 2-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și cincea etapă a ligi ...

Fotbal
Victorie in memoria lui Radu Tenter. Luceafarul-"U" 1-3

2019-03-10 17:57:49

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Luceafărul Oradea, scor 3-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și patra etapă a li ...

Fotbal
Trei puncte pentru locul trei. "U"-ASU Timisoara 1-0

2019-03-05 08:33:58

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara, scor 1-0. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și treia etap ...

Fotbal
Total voturi: 141

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)