Web design Cluj
Souca: Capul plecat pumnul nu-l loveste

O foaie de hartie nu te face antrenor. Cateva goluri la echipa nationala nu te fac om. Iar respectul nu se castiga cu pumnul.

In luxosul birou al lui Walter inocentul Ionel Ganea a semnat contractul. Adica si-a pus amprenta pe el. Mai ca era sa anuleze Walter contractul pentru ca amprenta nu era a lui Ganea. Era a lui Mudura. Cand da sa iasa din birou vede un tablou al fostului presedinte american John Kennedy. Si zice: ‘’no da-l dracu' da' ce-o imbatranit asta de cand i-am rupt gioalele in 2004!’’

Ionel Ganea. Noul antrenor al Universitatii Cluj. Un barbat adevarat. Genul de om care prefera sa-si rezolve problemele fara sa stea prea mult la discutii. Cu pumnii. Sau cu palmele, picioarele sau cu orice alt obiect contondent l-a inzestrat Cel de Sus. Ce rost are sa discuti cu omu' si sa risti sa nu inteleaga cand poti sa-i dai doua dupa cap si sa te faci inteles din prima? Si acest individ s-a facut foarte clar inteles de-a lungul anilor. Cu Boloni, cu Mudura, cu Kennedy, cu Frasineanu, cu Stelea. Dar nu trebuie sa-l condamnam. Nu e om rau. Singurul lui defect e ca ii place sa comunice eficient. Ca sa-i intre omului bine la cap pumnul, pardon, mesajul.

Eu cred ca suporterii de la Severin l-au judecat gresit. Amaratii. Cum sa scrie ei ca respectul trebuie castigat? Cand el stie foarte bine ca respectul se obtine foarte usor cu pumnul ridicat. Iar o duzina de goluri marcate la echipa nationala te fac demn de respect. Si un meci jucat pentru Sanatatea Cluj te face clujean.

Sunt si aspecte pozitive ale venirii lui Ganea la U Cluj. In primul rand are licenta Pro. In al doilea rand are licenta Pro. In al treilea rand poate avem norocul sa incerce sa ''comunice eficient'' si cu Marginean. In al patrulea rand are licenta Pro. Si in al cincilea rand o sa stam noi la lectia de ''comunicare eficienta'' pe care speram ca o sa i-o ofere lui Marginean.

Dupa Jascau a venit vremea sa plecam capul si sa-l acceptam si pe Ganea. Pentru ca unui suporter adevarat ii sta bine fara coloana vertebrala!

Acesta este un pamflet si trebuie tratat…cu capul plecat. Pentru ca, nu-i asa, capul plecat pumnul nu-l loveste.

Gabi Souca  • Souca: Capul plecat pumnul nu-l loveste

Stiri din aceeasi categorie

Radu: Acasa

(piesă de teatru în trei acte, bazată pe fapte şi personaje reale) ACTUL I [Decor: o sală de şedinţe, cu pupitru de prezidiu şi mai multe rânduri de scaune, ocupate de oficialităţi. La pupitru pr ...

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Martinescu: "U" Cluj-Napoca 1919-2019

Avem și vom avea nevoie mereu de simboluri. Unele apar pentru a justifica diverse acțiuni, atitudini și alte situații. Altele pur și simplu se nasc pentru a fi purtate de generații. Pentr ...

Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)