Web design Cluj
Radu: Ridica-te, Mirceo, ridica-te, Luca!

E o mare greşeală să dăm vina pe Lemnu pentru egalul cu lanterna. Nu e primul penalty ratat de el şi nu va fi nici ultimul. Uitaţi, însă, că el a obţinut lovitura de pedeapsă şi eliminare pentru adversar. Credeţi că dacă băteam cu 1-0 returul era mai uşor? Să nu fim naivi.

Adi Falub are mare dreptate: nu avem un lider în teren. Din păcate nu avem un lider nici în peluză. Încă. De aceea fac apel la Mircea.

Frate, ştiu că eşti obosit şi dezgustat de ultimii ani, însă ţine cont de un lucru: jucătorii nu vor putea câştiga meciul retur, dar tu, tu poţi să o faci! Revino acum - e momentul - şi sună adunarea, aşa cum au făcut-o pe vremuri alb-negrii la revenirea din bejenie. Adună oastea şi adu-l şi pe fiul tău, Luca. Să nu uiţi că stadionul poartă şi numele vostru. Dă tonul la cântece aşa cum numai tu poţi. Pentru că vreau să cânt alături de tine cel puţin încă două meciuri: în 1 aprilie şi în 31 mai. Dup-aia om vedea ce-a fi.

La retur voi fi unul din mulţime. Voi ce aveţi mai bun de făcut în 1 aprilie, Comisare, Agbary, Nicu, Lore, Vasi, Imre, hUntere, Ede, Matty, Ivan, Dănuţa, Marţiene, Balmoş şi ceilalţi?

Gelu Radu  • Radu: Ridica-te, Mirceo, ridica-te, Luca!

Stiri din aceeasi categorie

Radu: Acasa

(piesă de teatru în trei acte, bazată pe fapte şi personaje reale) ACTUL I [Decor: o sală de şedinţe, cu pupitru de prezidiu şi mai multe rânduri de scaune, ocupate de oficialităţi. La pupitru pr ...

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Martinescu: "U" Cluj-Napoca 1919-2019

Avem și vom avea nevoie mereu de simboluri. Unele apar pentru a justifica diverse acțiuni, atitudini și alte situații. Altele pur și simplu se nasc pentru a fi purtate de generații. Pentr ...

Total voturi: 368

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)