Web design Cluj
Radu: Ridica-te, Mirceo, ridica-te, Luca!

E o mare greşeală să dăm vina pe Lemnu pentru egalul cu lanterna. Nu e primul penalty ratat de el şi nu va fi nici ultimul. Uitaţi, însă, că el a obţinut lovitura de pedeapsă şi eliminare pentru adversar. Credeţi că dacă băteam cu 1-0 returul era mai uşor? Să nu fim naivi.

Adi Falub are mare dreptate: nu avem un lider în teren. Din păcate nu avem un lider nici în peluză. Încă. De aceea fac apel la Mircea.

Frate, ştiu că eşti obosit şi dezgustat de ultimii ani, însă ţine cont de un lucru: jucătorii nu vor putea câştiga meciul retur, dar tu, tu poţi să o faci! Revino acum - e momentul - şi sună adunarea, aşa cum au făcut-o pe vremuri alb-negrii la revenirea din bejenie. Adună oastea şi adu-l şi pe fiul tău, Luca. Să nu uiţi că stadionul poartă şi numele vostru. Dă tonul la cântece aşa cum numai tu poţi. Pentru că vreau să cânt alături de tine cel puţin încă două meciuri: în 1 aprilie şi în 31 mai. Dup-aia om vedea ce-a fi.

La retur voi fi unul din mulţime. Voi ce aveţi mai bun de făcut în 1 aprilie, Comisare, Agbary, Nicu, Lore, Vasi, Imre, hUntere, Ede, Matty, Ivan, Dănuţa, Marţiene, Balmoş şi ceilalţi?

Gelu Radu  • Radu: Ridica-te, Mirceo, ridica-te, Luca!

Stiri din aceeasi categorie

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Martinescu: "U" Cluj-Napoca 1919-2019

Avem și vom avea nevoie mereu de simboluri. Unele apar pentru a justifica diverse acțiuni, atitudini și alte situații. Altele pur și simplu se nasc pentru a fi purtate de generații. Pentr ...

Lacatus: Primul meci alaturi de Universitatea Cluj

Primul meci alături de Universitatea Cluj a fost chiar în data de 1.04.2015, împotriva marilor rivali CFR Cluj, în meciul din semifinalele Cupei României: 0-0 în primele 120 de minute & ...

Total voturi: 330

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)