Web design Cluj
Radu: Ridica-te, Mirceo, ridica-te, Luca!

E o mare greşeală să dăm vina pe Lemnu pentru egalul cu lanterna. Nu e primul penalty ratat de el şi nu va fi nici ultimul. Uitaţi, însă, că el a obţinut lovitura de pedeapsă şi eliminare pentru adversar. Credeţi că dacă băteam cu 1-0 returul era mai uşor? Să nu fim naivi.

Adi Falub are mare dreptate: nu avem un lider în teren. Din păcate nu avem un lider nici în peluză. Încă. De aceea fac apel la Mircea.

Frate, ştiu că eşti obosit şi dezgustat de ultimii ani, însă ţine cont de un lucru: jucătorii nu vor putea câştiga meciul retur, dar tu, tu poţi să o faci! Revino acum - e momentul - şi sună adunarea, aşa cum au făcut-o pe vremuri alb-negrii la revenirea din bejenie. Adună oastea şi adu-l şi pe fiul tău, Luca. Să nu uiţi că stadionul poartă şi numele vostru. Dă tonul la cântece aşa cum numai tu poţi. Pentru că vreau să cânt alături de tine cel puţin încă două meciuri: în 1 aprilie şi în 31 mai. Dup-aia om vedea ce-a fi.

La retur voi fi unul din mulţime. Voi ce aveţi mai bun de făcut în 1 aprilie, Comisare, Agbary, Nicu, Lore, Vasi, Imre, hUntere, Ede, Matty, Ivan, Dănuţa, Marţiene, Balmoş şi ceilalţi?

Gelu Radu  • Radu: Ridica-te, Mirceo, ridica-te, Luca!

Stiri din aceeasi categorie

Oana Onicas: La m"U"lti ani, tata!

Nu există cuvinte să vă descriu câte am învățat de la tata. Dar o să vă las pe voi să aflați singuri ce fel de om e, citind puțin din povestea lui de dragoste ...

Alexoaia: Cum m-am intalnit cu Merlier

Vă mai amintiti cred cu toții de sezonul 2007-2008, când dupa 8 ani de zile am revenit în prima ligă, de unde am plecat mai repede decat venisem, în urma unui meci cu cântec și ...

Nea Titi: Un secol de la infiintarea "U"

După unirea Basarabiei și Bucovinei de Nord cu țara, la 1 Decembrie 1918 are loc unirea Transilvaniei cu Țara Românească, împlinindu-se astfel visul românilor de pretutindeni. ...

Total voturi: 240

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2018-2019 Universitatea Cluj?

Șaisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finală


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)