Web design Cluj
Petrar: Prostia de care sufera prodanca nu e deloc intamplatoare

În cel mai inteligent moment al existenţei sale, prodanca se lăuda că a preluat „şepcile alb-negre”. De atunci încolo, nu a făcut decât să dovedească dincolo de orice dubiu că sclipirea de prostie de la acea vreme nu a fost întâmplătoare.

Un astfel de specimen nu pot nici măcar să-l urăsc, ci doar să-l compătimesc. Prostia e o boală şi în cazul ei se manifestă agresiv. Mi-e milă de ea! Problema este că o persoană atât de bolnavă este lăsată să se manifeste în spaţiul public. În loc să fie izolată în afara societăţii, a primit pe post de jucărie un simbol naţional, prilej pentru ea să-şi exerseze prostia în voie. În plus, mai e şi închipuită vedetă la un căcat de emisiune, intens apreciată de cei care sunt prea proşti ca să-şi dea seama cât sunt de proşti.

Iar când un specimen de o prostie atât de mare, prostie care mai e şi evidentă pentru toată lumea, este lăsat să ajungă până în postura asta, e clar că cineva o foloseşte pe post de marionetă şi că acel cineva are un plan bine pus la punct. Şi e la fel de clar că acum asistăm doar la una din fazele acestui plan, scopul lui final nefiind încă atins. Dacă suporterii nu-şi recâştigă unitatea, nu redevin o unică voce, animată exclusiv de spiritul Universităţii, acel cineva care ne vrea dispăruţi îşi va vedea planul înfăptuit până în cele mai mici detalii.

Călin Petrar  • Petrar: Prostia de care sufera prodanca nu e deloc intamplatoare

Stiri din aceeasi categorie

Oana Onicas: La m"U"lti ani, tata!

Nu există cuvinte să vă descriu câte am învățat de la tata. Dar o să vă las pe voi să aflați singuri ce fel de om e, citind puțin din povestea lui de dragoste ...

Alexoaia: Cum m-am intalnit cu Merlier

Vă mai amintiti cred cu toții de sezonul 2007-2008, când dupa 8 ani de zile am revenit în prima ligă, de unde am plecat mai repede decat venisem, în urma unui meci cu cântec și ...

Nea Titi: Un secol de la infiintarea "U"

După unirea Basarabiei și Bucovinei de Nord cu țara, la 1 Decembrie 1918 are loc unirea Transilvaniei cu Țara Românească, împlinindu-se astfel visul românilor de pretutindeni. ...

Total voturi: 233

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2018-2019 Universitatea Cluj?

Șaisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finală


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)