Web design Cluj
Petrar: Prostia de care sufera prodanca nu e deloc intamplatoare

În cel mai inteligent moment al existenţei sale, prodanca se lăuda că a preluat „şepcile alb-negre”. De atunci încolo, nu a făcut decât să dovedească dincolo de orice dubiu că sclipirea de prostie de la acea vreme nu a fost întâmplătoare.

Un astfel de specimen nu pot nici măcar să-l urăsc, ci doar să-l compătimesc. Prostia e o boală şi în cazul ei se manifestă agresiv. Mi-e milă de ea! Problema este că o persoană atât de bolnavă este lăsată să se manifeste în spaţiul public. În loc să fie izolată în afara societăţii, a primit pe post de jucărie un simbol naţional, prilej pentru ea să-şi exerseze prostia în voie. În plus, mai e şi închipuită vedetă la un căcat de emisiune, intens apreciată de cei care sunt prea proşti ca să-şi dea seama cât sunt de proşti.

Iar când un specimen de o prostie atât de mare, prostie care mai e şi evidentă pentru toată lumea, este lăsat să ajungă până în postura asta, e clar că cineva o foloseşte pe post de marionetă şi că acel cineva are un plan bine pus la punct. Şi e la fel de clar că acum asistăm doar la una din fazele acestui plan, scopul lui final nefiind încă atins. Dacă suporterii nu-şi recâştigă unitatea, nu redevin o unică voce, animată exclusiv de spiritul Universităţii, acel cineva care ne vrea dispăruţi îşi va vedea planul înfăptuit până în cele mai mici detalii.

Călin Petrar  • Petrar: Prostia de care sufera prodanca nu e deloc intamplatoare

Stiri din aceeasi categorie

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Martinescu: "U" Cluj-Napoca 1919-2019

Avem și vom avea nevoie mereu de simboluri. Unele apar pentru a justifica diverse acțiuni, atitudini și alte situații. Altele pur și simplu se nasc pentru a fi purtate de generații. Pentr ...

Lacatus: Primul meci alaturi de Universitatea Cluj

Primul meci alături de Universitatea Cluj a fost chiar în data de 1.04.2015, împotriva marilor rivali CFR Cluj, în meciul din semifinalele Cupei României: 0-0 în primele 120 de minute & ...

Total voturi: 370

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)