Web design Cluj
Petrar: Prostia de care sufera prodanca nu e deloc intamplatoare

În cel mai inteligent moment al existenţei sale, prodanca se lăuda că a preluat „şepcile alb-negre”. De atunci încolo, nu a făcut decât să dovedească dincolo de orice dubiu că sclipirea de prostie de la acea vreme nu a fost întâmplătoare.

Un astfel de specimen nu pot nici măcar să-l urăsc, ci doar să-l compătimesc. Prostia e o boală şi în cazul ei se manifestă agresiv. Mi-e milă de ea! Problema este că o persoană atât de bolnavă este lăsată să se manifeste în spaţiul public. În loc să fie izolată în afara societăţii, a primit pe post de jucărie un simbol naţional, prilej pentru ea să-şi exerseze prostia în voie. În plus, mai e şi închipuită vedetă la un căcat de emisiune, intens apreciată de cei care sunt prea proşti ca să-şi dea seama cât sunt de proşti.

Iar când un specimen de o prostie atât de mare, prostie care mai e şi evidentă pentru toată lumea, este lăsat să ajungă până în postura asta, e clar că cineva o foloseşte pe post de marionetă şi că acel cineva are un plan bine pus la punct. Şi e la fel de clar că acum asistăm doar la una din fazele acestui plan, scopul lui final nefiind încă atins. Dacă suporterii nu-şi recâştigă unitatea, nu redevin o unică voce, animată exclusiv de spiritul Universităţii, acel cineva care ne vrea dispăruţi îşi va vedea planul înfăptuit până în cele mai mici detalii.

Călin Petrar



  • Petrar: Prostia de care sufera prodanca nu e deloc intamplatoare

Stiri din aceeasi categorie

Racovitan: Pentru "U". 100%!

Patru etape. Două puncte. Două penalty-uri ratate. Un meci fără nici un şut pe poartă.  ”Catastrofă”, ”sub orice critică”, ”străini de fotbal” – cam astea sunt c&a ...

Lespuc: Doua puncte in loc de noua

Să înţelegem ce e de înţeles.   Suporterii au simţit că toate partidele din startul campionatului se puteau câştiga. Sunteţi de acord? Clar, însă “U” nu are după trei e ...

Stana: Tabloul unei vieti traite in alb si negru

10.05.2022. O zi importantă pentru fiecare iubitor al Universităţii Cluj, pentru un oraş întreg şi chiar pentru rivali, care au văzut parcursul suporterilor alături de echipă în tot acest sezon şi ne ...

Total voturi: 46

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)