Web design Cluj
Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”.

Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa fanion a Ardealului şi Hermannstadt. Pregătirile sunt în toi, iar trâmbiţele prevestesc un spectacol unic al unor susţinători ce poartă pe veci o potcoavă norocoasă în piept!

Încărcătura emoţională şi miza sunt uriaşe, dar dorinţa de a vedea Universitatea în straie de sărbătoare la un secol de existenţă este colosală! Dragi suporteri, haideţi să susţinem necondiţionat „simbolul unor inimi româneşti”. Din piepturile noastre trebuie să răsune neîncetat cântecele noastre de suflet, strigătul de luptă, ardoarea, pasiunea, înflăcărarea şi credinţa! Este necesar ca noi, purtătorii tricoului cu numărul 12, să le insuflăm dragostea şi speranţa şi să îi împingem de la spate pe cei care cu mândrie vor îmbrăca tricoul alb-negru!

Dragi jucători, antrenori, ceea ce veţi face în aceste momente când povara atârnă greu pe umerii voştri va rămâne nu doar în CV-ul fiecăruia cât mai ales în istoria scrisă şi nescrisă cu mii, milioane de pagini a „campioanei elanurilor nestăvilite”! Uneori, când îţi doreşti să faci mai mult, atunci nu îţi iese nimic... Doriţi-vă tot, dar ceea ce faceţi, faceţi cu simplitatea, bucuria şi elanul copilului ce pentru prima dată goneşte spre poarta imensă, rostogolind mingiuţa în iarba verde de acasă. Nu uitaţi că fericirea vine din lucruri mărunte!

Numai „U”!!!

 

 

Violeta Merie
   • Merie: "Amu-i amu!"

Stiri din aceeasi categorie

Martinescu: Salvati rugby-ul universitar din Cluj-Napoca!

Este foarte dificil să aşterni pe hârtie cuvintele potrivite când vine momentul să cuprinzi într-un îndemn decisiv toată comunitatea din Cluj Napoca pentru susţinerea acestui sport nobil. Es ...

Radu: Acasa

(piesă de teatru în trei acte, bazată pe fapte şi personaje reale) ACTUL I [Decor: o sală de şedinţe, cu pupitru de prezidiu şi mai multe rânduri de scaune, ocupate de oficialităţi. La pupitru pr ...

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Total voturi: 198

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)