Web design Cluj
Cristea: Mi-e dor de tine! Dar nu de tine...

Mi-e dor de "U"!

Mi-e dor de vremurile in care lumea mergea la meci pentru dragostea fata de "U", de vremurile in care Ancora se umplea atat inainte cat si dupa meci, de fiecare data cand "U" juca acasa!

Imi e dor de acei "nebuni" frumosi ai tribunei, de acea unitate de care am dat dovada si dădeam de fiecare data cand era nevoie de noi!

Dor de unitatea care ne lega, care facea sa fim acea masa compacta care avea un cuvant greu de spus in fata oricui, in fata careia tremurau conducatorii/jucatosii si politicienii corupti!

Dor de întâlnirile care erau in fiecare cartier inainte de un meci pentru a merge in grup spre stadion!

Dor de euforia care ne cuprindea si cuprindea Clujul, cand "U" avea meci!

Dor de emisiile Radio Cluj, in care ascultam meciurile "live" pentru a afla ce fac adversarii (Doctoru' mic fiind radioul tribunei).

Mi-e dor de vremurile in care banii nu erau o parte atat de importantă a fotbalului si inca se mai juca din placere!

Dor de berile reci care așteptau in frigiderele teraselor din apropierea vechiului Moina in zi de meci!

Din păcate in ziua de azi multi pustani vin la stadion doar pentru ca e la moda, spiritul incet, incet se pierde si asta probabil din cauza situatiei in care se afla clubul acum, cat si din cauza mizeriei din fotbalul romanesc... Suntem datori sa ducem spiritul mai departe!

P.S: jucătorii sunt prea putin vinovati de situatia din clasament, acestea sunt limitele lor, cu cateva mici exceptii... Buboiul e in alta parte si stim cu totii unde!

Silviu Cristea  • Cristea: Mi-e dor de tine! Dar nu de tine...

Stiri din aceeasi categorie

Radu: Acasa

(piesă de teatru în trei acte, bazată pe fapte şi personaje reale) ACTUL I [Decor: o sală de şedinţe, cu pupitru de prezidiu şi mai multe rânduri de scaune, ocupate de oficialităţi. La pupitru pr ...

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Martinescu: "U" Cluj-Napoca 1919-2019

Avem și vom avea nevoie mereu de simboluri. Unele apar pentru a justifica diverse acțiuni, atitudini și alte situații. Altele pur și simplu se nasc pentru a fi purtate de generații. Pentr ...

Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)