Web design Cluj
Chiribisan: O singura voce

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris ceva, insa acum trecem prin niste vremuri foarte grele in care noi, suporterii, ar trebui sa avem o atitudine potrivita.

Dupa cum stiti, urmeaza doua meciuri foarte importante pentru suporteri mai ales, unde trebuie sa aratam noua, in special, cine este U Cluj, pentru ca se pare ca unii au uitat acest lucru. Si aici ma refer la atitudinea unor suporteri la meciul cu Iasi.

Asa ca rog toti fanii Universitatii ca la aceste doua meciuri sa lase deoaprte toata ura pe care o au pentru celelelte echipe si sa cante pentru U Cluj, sa cante asa cum au cantat mai demult, fara sa bage in seama pe restul.

Amintiti-va cum era galeria odata, amintiti-va cum se canta indiferent de scor si de adversar, pentru ca asta ii enerveaza mai mult pe aversari decat injuraturile. Sper ca la aceste doua meciuri suporterii sa se regrupeze si sa formeze o singura voce, una care stim cu totii ca exista pentru ca am mai auzit-o.

Haide "U"!

Florin Chiribisan  • Chiribisan: O singura voce

Stiri din aceeasi categorie

Oana Onicas: La m"U"lti ani, tata!

Nu există cuvinte să vă descriu câte am învățat de la tata. Dar o să vă las pe voi să aflați singuri ce fel de om e, citind puțin din povestea lui de dragoste ...

Alexoaia: Cum m-am intalnit cu Merlier

Vă mai amintiti cred cu toții de sezonul 2007-2008, când dupa 8 ani de zile am revenit în prima ligă, de unde am plecat mai repede decat venisem, în urma unui meci cu cântec și ...

Nea Titi: Un secol de la infiintarea "U"

După unirea Basarabiei și Bucovinei de Nord cu țara, la 1 Decembrie 1918 are loc unirea Transilvaniei cu Țara Românească, împlinindu-se astfel visul românilor de pretutindeni. ...

Total voturi: 240

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2018-2019 Universitatea Cluj?

Șaisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finală


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)