Web design Cluj
Chiribisan: O singura voce

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris ceva, insa acum trecem prin niste vremuri foarte grele in care noi, suporterii, ar trebui sa avem o atitudine potrivita.

Dupa cum stiti, urmeaza doua meciuri foarte importante pentru suporteri mai ales, unde trebuie sa aratam noua, in special, cine este U Cluj, pentru ca se pare ca unii au uitat acest lucru. Si aici ma refer la atitudinea unor suporteri la meciul cu Iasi.

Asa ca rog toti fanii Universitatii ca la aceste doua meciuri sa lase deoaprte toata ura pe care o au pentru celelelte echipe si sa cante pentru U Cluj, sa cante asa cum au cantat mai demult, fara sa bage in seama pe restul.

Amintiti-va cum era galeria odata, amintiti-va cum se canta indiferent de scor si de adversar, pentru ca asta ii enerveaza mai mult pe aversari decat injuraturile. Sper ca la aceste doua meciuri suporterii sa se regrupeze si sa formeze o singura voce, una care stim cu totii ca exista pentru ca am mai auzit-o.

Haide "U"!

Florin Chiribisan  • Chiribisan: O singura voce

Stiri din aceeasi categorie

Radu: Acasa

(piesă de teatru în trei acte, bazată pe fapte şi personaje reale) ACTUL I [Decor: o sală de şedinţe, cu pupitru de prezidiu şi mai multe rânduri de scaune, ocupate de oficialităţi. La pupitru pr ...

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Martinescu: "U" Cluj-Napoca 1919-2019

Avem și vom avea nevoie mereu de simboluri. Unele apar pentru a justifica diverse acțiuni, atitudini și alte situații. Altele pur și simplu se nasc pentru a fi purtate de generații. Pentr ...

Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)