Web design Cluj
Chiribisan: O singura voce

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris ceva, insa acum trecem prin niste vremuri foarte grele in care noi, suporterii, ar trebui sa avem o atitudine potrivita.

Dupa cum stiti, urmeaza doua meciuri foarte importante pentru suporteri mai ales, unde trebuie sa aratam noua, in special, cine este U Cluj, pentru ca se pare ca unii au uitat acest lucru. Si aici ma refer la atitudinea unor suporteri la meciul cu Iasi.

Asa ca rog toti fanii Universitatii ca la aceste doua meciuri sa lase deoaprte toata ura pe care o au pentru celelelte echipe si sa cante pentru U Cluj, sa cante asa cum au cantat mai demult, fara sa bage in seama pe restul.

Amintiti-va cum era galeria odata, amintiti-va cum se canta indiferent de scor si de adversar, pentru ca asta ii enerveaza mai mult pe aversari decat injuraturile. Sper ca la aceste doua meciuri suporterii sa se regrupeze si sa formeze o singura voce, una care stim cu totii ca exista pentru ca am mai auzit-o.

Haide "U"!

Florin Chiribisan  • Chiribisan: O singura voce

Stiri din aceeasi categorie

Stana: Scrisoare deschisa pana la cer

Dragul meu, Am crezut intr-o minune, ca starea ta se va stabiliza si ca vei ajunge acasa cu bine. Atunci aveam de gand sa iti scriu, sa iti spun ca mi-am facut griji pentru tine, ca m-am rugat in fiecare seara sa fii b ...

Lonean: Cureaua lui tata

Cred ca aveam vreo 5-6 ani cand l-am intrebat pe tata ce scrie pe cureaua lui. Mi-a zis ca scrie UNIVERSITATEA, iar eu l-am intrebat ce e este UNIVERSITATEA. Mi-a raspuns ca este cel mai iubit club sportiv din Transil ...

Lespuc: De ce ma simt norocos la centenar

M-am întrebat de multe ori și de mult timp cum va fi centenarul Universității. Unde va fi echipa, unde voi fi eu în îndepărtatul 2019, care pe nesimțite a sosit deja. Speram, &# ...

Total voturi: 139

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)