Web design Cluj
Trei meciuri sambata la sala

2013-03-14 12:45:00Sâmbătă, cu începere de la ora 11.30, "U" Transilvania joacă pe teren propriu împotriva ocupantei penultimului loc, CSM Ploieşti. Meciul tur a fost câştigat de către ploieşteni cu scorul de 35-28.

Începând cu ora 14, voleibaliştii încearcă să obţină a doua victorie din aceast an, după ce săptămâna trecută a reuşit să treacă de CSA Steaua Bucureşti chiar pe terenul acestora, în primul meci din cadrul play-out-lui. Scorul după primele două meciuri este de 1-1. Cel de-al patrulea meci se va disputa duminică, de la aceiaşi oră, tot în Sala Sporturilor "Horia Demian".

De la ora 16 va fi rândul voleibalistelor, care însă vin după două înfrângeri la acelaşi scor, 1-3, suferite la Sibiu, împotriva echipei din localitate, CSM. În cazul unei victorii a studentelor, cel de-al patrulea meci se va disputa duminică de la aceeaşi oră, tot la Cluj.

Tot de la ora 16, însă la Târgu Mureş, baschetbalistele joacă împotriva ocupantei locului 11, CS Nova Vita Târgu Mureş. În meciul tur, studentele au fost învinse cu scorul de 37-53.  • Trei meciuri sambata la sala
Total voturi: 90

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)