Web design Cluj
Fetele neinvinse, baietii nu reusesc surpriza

2014-02-16 12:51:05Ieri, în Sala Sporturilor Horia Demian, fetele de la “U” Cluj au învins fără drept de apel CSS 2 Baia Mare, ocupanta ultimului loc in Divizia A2, seria Vest la volei, cu scorul de 3-0 (25-8, 25-19, 25-8). In urma rezultatului, studentele au terminat sezonul regulat pe locul 1, cu maximum de puncte, 30.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini de la meci, trimise de Silviu Cristea.

Pentru fetele Universităţii urmează play-off-ul, în care, datorită locului intâi ocupat la finalul sezonului regulat, vor juca începând cu faza a II-a, iar apoi urmează turneul de promovare in Divizia A1, unde, conform calculelor hârtiei, pornesc ca favorite.

Conform site-ului frvolei.ro, meciurile din cadrul fazei a II-a a play-offului se vor desfasura in perioada 4-6 aprilie, iar echipa organizatoare va fi stabilită în urma unei oferte.

Turneul de promovare va avea loc in perioada 2-4 mai, iar echipa organizatoare se va stabili în data de 15 aprilie.

Din păcate, băieţii băieţii n-au reuşit o surpriză în deplasare, deşi au luat un set celor de la Dinamo Bucureşti. În final, Dinamo s-a impus cu 3-1 (25-17, 25-23, 28-30, 25-13), iar "U" ramâne pe ultimul loc, cu doar 2 puncte acumulate.

(Bogdan Bărăian)  • Fetele neinvinse, baietii nu reusesc surpriza
Total voturi: 90

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)