Web design Cluj
Campania FutureU continua

2021-04-22 12:35:08Universitatea Cluj va întâlni în cea de-a cincea etapă a play-out-ului ligii secunde pe teren propriu echipa Metaloglobus Bucureşti.

Generaţiile viitoare ale echipei fanion a Ardealului pot fi sprijinite şi de această dată prin achiziţionarea de bilet/bilete virtuale pentru această partidă.  

Suma care se va aduna va fi dublată de către Banca Transilvania şi va fi utilizată la susţinerea grupelor de juniori.

Preţul unui bilet este de 10 lei. Acesta/acestea pot fi achiziţionate până sâmbătă, 24 aprilie, ore 11 accesând link-ul:

www.bilete.ro/fc-universitatea-cluj-metaloglobus

 

Numai "U"!!!

 

(sursă foto: www.fcucluj.ro)  • Campania FutureU continua

Stiri din aceeasi categorie

"Sepcile" pierd ultimul meci si incheie sezonul pe pozitia secunda in play-out. "U" - Recea 2-3

2021-05-08 14:59:59

Universitatea Cluj a fost învinsă în ultima partidă a play-out-ului ligii secunde, Grupa A de echipa ACS FC Comuna Recea, scor 2-3. Meciul s-a disputat pe stadionul Cluj Arena. Jucătorii antrenaţi de Flo ...

Fotbal
Revansa din teren. Farul - "U" 1-3

2021-05-01 14:44:56

Universitatea Cluj s-a impus în cea de-a şasea etapă a play-out-ului ligii secunde, Grupa A, în faţa echipei Farul Constanţa, scor 3-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Farul din Constanţa. Jucătorii a ...

Fotbal
Doua goluri de la Dican pentru locul doi. "U" - Metaloglobus 2-0

2021-04-24 18:40:02

Universitatea Cluj a învins în partida din cadrul celei de-a cincea etape a play-out-ului ligii secunde, Grupa A împotriva echipei Metaloglobus Bucureşti, scor 2-0. Meciul s-a disputat pe stadionul Clu ...

Fotbal
Total voturi: 50

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)