Web design Cluj
Nea Titi: Situatia echipei de fotbal "U"
La această oră „U” este rtrogradată în „C”. Putem pune această retrogradare pe seama conducerii clubului.
 
La ce se întâmplă la club, noi, puţinii angajaţi nu ştim nimic. Conducerea clubului e la Bucureşti. Dacă ai nevoie de bani pentru întreţinerea terenurilor din baza Dan Anca din cartierul Gheorgheni, nu sunt bani pentru benzină. Ar trebui tunsă iarba de pe marginea terenului şi din interiorul bazei; iarba a depăşit un metru.
 
În vara anului 2015, antrenorii Marius Popescu, Zsolt Szilagyi, directorul Onicaş şi administratorul bazei sportive Radu s-au străduit să facă o echipă care să activeze în divizia B din campionatul României. Au început antrenamentele cu o întârziere de 25 de zile dar au reuşit; s-au pregătit bine. La începutul campionatului au câştigat ls Târgovişte!
 
Aceştia au făcut o echipă tânără, de perspectivă care a început bine campionatul cu o victorie la Târgovişte, mai apoi o alta în Cupa României, un meci mare în Cupa României cu FCSB.
 
Nu trebuiau aduşi jucători în iarnă de la alte echipe. Trebuia să se joace tot campionatul cu aceiaşi jucăţori. Dar pe parcurs s-au petrecut anumite schimbări. Antrenori, unii jucători (Calcan, Niczuly, Ursu şi alţii) au dispărut pe parcurs de la echipă – cei mai buni. Cu ei nu retrogradam din B!
 
Situaţia echipei la ora actuală e foarte grea. Au rămas puţini jucători tineri, neplătiţi. Am vrea noi, puţinii angajaţi, să cunoaştem de ce s-a ajuns în această situaţie. Cine ne poate da un răspuns corect? Nu să ni se zică dacă ne cerem drepturile „puteţi pleca!”. Să fie clar: plecăm dar daţi-ne salariile pe cele 7-8 luni neplătite atât nouă cât şi la jucători!
 
În această perioadă, noi, angajaţii, ne-am făcut datoria sperând că vom primi salariile pentru care am muncit. Nu am lipsit de la servici, nu i-am lăsat pe jucători singuri ci le-am crat condiţii să se antreneze pe terenurile artificiale şi pe cel de iarbă din  baza Dan Anca din Gheorgheni. Cei angajaţi în frunte cu domnul Onicaş şi cu Răducu.... Cu antrenorii de la centru de juniori şi cu copii am sperat tot timpul că se vor rezolva problemele cu salariile noastre şi a jucătorilor.
 
Nu ştim nici acum de ce atâtea schimbări de antrenori pe o perioadă de aproape un an. Poate răspunsul îl vor da conducerea clubului de la Bucureşti. Au fost schimbaţi antrenorii Popescu şi Szilagyi; au venit domnul Mihai Teja şi Costel Pană care au şi plecat venind în locul lor Mihai Nădăban şi Ovidiu Sărmăşan. Au plecat jucătorii care au venit în iarnă. L-au schimbat pe domnul Onicaş, directorul echipei, care a muncit mult având o responsabilitate foarte mare!
 
Nu vreau să vorbesc de rău pe nimeni ci să ţinem cont de toate aceste lucruri care s-au petrecut la echipă. Aş dori ca pe viitor galeria lui „U” să se implice mai mult pentru a ajuta echipa chiar dacă vom juca în divizia „C”.
 
Mă adresez şi rog conducerea Primăriei, a Consiliului Judeţean şi pe oamenii cu situaţie bună din Cluj-Napoca pentru a se implica, a sponsoriza echipa „U” Cluj pentru că peste trei ani este centenarulde la înfiinţare! Oameni de sport din Cluj şi din toată ţara implicaţi-vă cât mai rapid ca „U” să revină în primă ligă la centenar!
 
Nu blestem că nu e bine dar cineva îi vede pe aceia care au dus acestă echipă cu tradiţie în sportul românesc la acest dezastru. Echipa a suferit mult în timpul războiului dar a luptat în mod sportiv şi a învins greutăţile! 
 
În încheiere vă zic conducători ai clubului „U” de la Bucureşti: sunteţi satisfăcuţi cu retrogradarea în doi ani din Liga 1 în Liga 2 şi acum în Liga 3 la aproape 100 de ani de la înfiinţare? Nu sunt bani nici pentru jucători, nici pentru angajaţii neplătiţi de 7-8 luni! Unde sunt banii? Domnilor din conducerea de la Bucureşti vă rugăm să ne platiţi fiindcă am muncit pentru salarii!
 
 
Nea Titi Bondor

   • Nea Titi: Situatia echipei de fotbal "U"

Stiri din aceeasi categorie

Martinescu: Salvati rugby-ul universitar din Cluj-Napoca!

Este foarte dificil să aşterni pe hârtie cuvintele potrivite când vine momentul să cuprinzi într-un îndemn decisiv toată comunitatea din Cluj Napoca pentru susţinerea acestui sport nobil. Es ...

Radu: Acasa

(piesă de teatru în trei acte, bazată pe fapte şi personaje reale) ACTUL I [Decor: o sală de şedinţe, cu pupitru de prezidiu şi mai multe rânduri de scaune, ocupate de oficialităţi. La pupitru pr ...

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Total voturi: 90

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)