Web design Cluj
Radu: Avem cei 7 ani de-acasa!

2010-11-18 00:59:38Azi, ucluj.ro împlineşte 7 ani. Poate nu e mult, dar nici puţin nu e. Pentru un site independent, însă, e enorm.

Azi nu ne lăudăm că am crescut într-un an cât alţii în 12 luni şi nici că de aproape cinci milioane de ori tastele au fost apăsate în ordinea u c l u j . r o, apoi s-a dat "Enter".

Azi dorim să adresăm câteva mulţumiri: lui Raul, Bogă şi Design 19 (fraţilor, aţi transformat site-ul în ceva ce imaginaţia noastră nu putea atinge), lui Claudiu (prietene, nici nu-ţi dai seama cât de mult ne-ai ajutat!), lui Viorel şi U_ist rău, oameni fără de care nu am mai fi fost aici, împreună.

Azi am realizat că ceea ce nu ne omoară ne face mai puternici. Şi continuăm împreună, pentru că ucluj.ro sunteţi voi.

Azi, la fel ca ieri şi ca mâine, strigăm din tot sufletul: Haide "U"!

Gelu Radu  • Radu: Avem cei 7 ani de-acasa!

Stiri din aceeasi categorie

Martinescu: Salvati rugby-ul universitar din Cluj-Napoca!

2021-05-31 22:26:08

Este foarte dificil să aşterni pe hârtie cuvintele potrivite când vine momentul să cuprinzi într-un îndemn decisiv toată comunitatea din Cluj Napoca pentru susţinerea acestui sport nobil. Es ...

Radu: Acasa

2019-10-19 16:58:25

(piesă de teatru în trei acte, bazată pe fapte şi personaje reale) ACTUL I [Decor: o sală de şedinţe, cu pupitru de prezidiu şi mai multe rânduri de scaune, ocupate de oficialităţi. La pupitru pr ...

Merie: "Amu-i amu!"

2019-06-07 13:56:44

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Total voturi: 202

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)