Web design Cluj
Eliminati din Cupa si din Europa!

2011-05-26 21:49:31Handbaliştii de la Universitatea au pierdut în această seară la Drobeta Turnu Severin în faţa campioanei HCM Constanţa, scor 21-22, la pauză 12-11.

Din cauza calificării în finala Cupei României a formaţiei Pandurii Târgu Jiu, care după ce a eliminat ieri pe Odorheiu Secuiesc locul 2 în clasament la finalul sezonului, azi au bătut surprinzător formaţia de pe locul 3, Bucovina Suceava şi indiferent ce vor face în finală cu Constanţa, conform regulamentului, au obţinut calificarea în Cupa Cupelor.

Clujenii ratează cupele europene şi e foarte posibil ca sponsorii actuali să plece de la echipă, implicit şi majoritatea jucătorilor să işi caute alte angajamente. Ai noştri au luptat şi au ieşit cu fruntea sus de pe teren, nu acelaşi lucru îl putem spune despre celelalte combatante, care au mimat handbalul!

Site-ul ucluj.ro le mulţumeşte jucătorilor clujeni pentru actualul sezon şi le doreşte vacanţă placută.  • Eliminati din Cupa si din Europa!

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Doua zile la rand, doua victorii

2015-04-10 10:05:27

Handbaliştii Universităţii au câştigat două partide, jucate luni şi marţi, în cadrul Seriei B a Diviziei A. Primul meci, a fost câştigat în deplasare la Sig ...

Handbal masculin
Total voturi: 150

Cine consideraţi că a fost jucătorul sezonului 2021-2022?

Andrei Gorcea
Costinel Gugu
Florin Ilie
Denis Ispas
Paul Pîrvulescu
Cristian Balgiu
Florian Haită
Ely Fernandes
Romario Pires
Sergio Ribeiro
Valentin Alexandru
Alexandru Boiciuc
Albert Hofman
Dragoș Tescan


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)