Web design Cluj
Alex Chipciu: "Vreau sa fiu leader, sa ajut echipa prin ceea ce fac pe teren. Asa ii respect pe suporteri"

2023-05-11 20:33:53



Purtătorul tricoului cu numărul "27" din acest sezon, Alex Chipciu a acordat un amplu interviu pentru site-ul oficial al suporterilor Universităţii Cluj în care a vorbit despre venirea lui în tabăra "Şepcilor roşii", despre obstacole pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului, persoanele care i-au marcat cariera, despre cum este şi multe alte aspecte. Vă invităm să îl vedeţi pe Alex Chipciu prin spusele lui.

 

Ucluj.ro: În curând se împlineşte un an de zile de când ai venit la Universitatea Cluj. Care sunt principalele motivele pentru care ai optat să îmbraci tricoul alb-negru în acest sezon?

Chipciu:  Am fost la un meci de baschet cu o echipă din Germania - cred că în sferturi, în Sala Polivalentă. Atunci a fost primul moment în care mi-am dat seama de emulaţia şi entuziasmul de la Universitatea Cluj. Baschetul era cumva corelat cu suporterii Universităţii. Mi s-a aprins ceva în creier pentru că clar eram în ultimii ani de carieră în fotbal şi mă gândeam mai mult la starea mea interioară, să mă duc undeva unde e o emulaţie la modul de suporteri şi energie mai mult decât de a mă duce undeva din motive financiare sau să joc fotbal doar de dragul de a juca fără să am energia aceea care mi-ar trebui. Toate s-au corelat şi cu dorinţa de a pleca de la CFR Cluj. Opţiunile din Liga 1 erau atunci Universitatea Cluj şi FC Argeş pentru că acolo era antrenor Prepeliţă, un fost coleg de-al meu. Am vorbit cel mai mult în acel timp cu oamenii de aici; Universitatea a fost prima opţiune. În plus cei de la „U” s-au înţeles şi cu patronul de la CFR ca să îmi plătească o parte din salariu. Cred eu că toate s-au corelat foarte bine. Principalul motiv e energia clubului şi istoria care o are în spate; oamenii sunt foarte ataşaţi de această echipă! În Cluj cea mai mare parte a oamenilor ţine cu Universitatea Cluj! 

 

 

Ucluj.ro: Cum ai descrie acest prim an al tău pentru „Şepcile roşii”?

Chipciu: Acest prim an nu aş dori să îl descriu personal pentru că atunci când ai o vârstă vezi lucrurile diferit decât când le vezi la 20 de ani; atunci le gândeşti mai mult individual – ce faci tu ş.a.m.d. Acum, la vârsta care o am, mă gândesc mai mult la echipă şi la obiectivul comun şi nu la, ştiu eu, cifre, goluri, assist-uri ce te scot în evidenţă. Ca să fac o privire de ansamblu al echipei Universităţii în acest prim an aş spune că, acum că avem şansa de a ne salva de la retrogradare fără să mai jucăm baraj şi suntem calificaţi într-o finală de cupă, pentru o echipă care a promovat după mulţi ani mi se pare o performanţă foarte mare în condiţiile în care în cupă de exemplu am fost în grupă cu echipe din play-off - CFR, Farul şi Rapid - şi am bătut Sibiul în deplasare. Am schimbat trei antrenori. Am folosit foarte mulţi jucători. Acum cred că încheiem anul foarte bine. Pentru suporteri cred că e un vis să joci finala Cupei României la revenirea în prima ligă după mulţi ani. Personal, dacă aş compara începutul cu sfârşitul, mai bun e sfârşitul pentru că atunci când am venit nu aveam ritmul pe care îl am acum. Nu jucasem atât de mult în ultimul an. Dar acum cred că fizic sunt destul de bine. Cred că a venit ca o completare cu ce s-a întâmplat în ultimul timp. Am avut rezultate foarte bune; cred că în ultimele 12 meciuri am avut vreo 7 victorii. Pentru o echipă nou promovată, care nu a dispus de un buget de primele zece locuri, cred eu că s-a făcut o treabă foarte bună.  

 

Ucluj.ro: Sperăm ca Universitatea să mai aibă de disputat trei partide oficiale în acest sezon: două de campionat şi o finală de cupă. Cum vezi aceste întâlniri şi ce crezi că putem obţine ţinând cont de potenţialul echipei şi al staff-ului?

Chipciu: Aceste întâlniri la văd şi eu ca fiind decisive. Primul decisiv e cel cu Chindia unde trebuie să jucăm la victorie chiar dacă şi un punct ne e bun în ultimele două etape. Dacă obţinem acest punct, vom avea timp să pregătim şi finala mai lejer. Vom juca înainte cu 3-4 zile. Va fi foarte bine pentru noi. Mă gândesc să câştigăm meciul cu Chindia şi apoi să pregătim finala. Sepsi e echipă bună. Va fi un meci foarte greu în finală dar avem şi noi şansa noastră! 

 

Ucluj.ro: Care sunt cele mai mari provocări cu care te-ai confruntat în carieră până acum?

Chipciu: De când am început şi până în prezent am avut parte de provocări atât la fotbal cât şi în viaţa de zi cu zi. Le iau ca provocări dar în acelaşi timp mi se pare că tot ceea ce realizezi sau drumul pe care îl faci de la şapte ani când începi să joci fotbal şi până te laşi te ajută enorm şi în viaţa cotidiană. Sunt momente când e greu, când nu eşti bine psihic, când eşti într-o pasă mai proastă a carierei. Provocări sunt în fiecare zi dar nu aş putea să numesc una aparte.

 

Ucluj.ro: Care a fost cel mai mare obstacol pe care a trebuit să-l depăşeşti de-a lungul carierei?

Chipciu: Aş putea spune că un obstacol a fost acea accidentare gravă pe care am avut-o în momentul când jucam la Steaua şi a trebuit să stau vreo 5 luni. Nu mă gândeam că nu îl voi depăşi. Mă gândeam că doream să revin mai bun decât cum am fost în atunci. Un alt obstacol a fost în perioada când jucam la Anderlecht: tata s-a îmbolnăvit şi a murit. Acolo a fost mai mult un obstacol mental pentru mine ca şi persoană nu neapărat legat de fotbal dar sigur mi-a afectat şi fotbalul. E bine că mi-am revin şi acum stăm de vorbă 😊.

 

Ucluj.ro: Ce valori sau lecţii ai învăţat din fotbal pe care le porţi cu tine în afara terenului?

Chipciu: Şi în viaţa de zi cu zi caut să am valori cât mai înalte. În mare toată lumea spune că vrea să fie o persoană mai bună dar acum depinde ce înseamnă să fii o persoană mai bună. Te învaţă şi fotbalul nişte lecţii. Pe teren sunt foarte agitat. Aş face orice dar fără să trişez! Tratez adversarul cu agresivitate dar când se termină meciul, am dat mâna şi la revedere. Nu se mai pune problema să mai ţii duşmănie sau mai ştiu eu ce. Când eram mai mic, eram mai rău din punctul acesta de vedere şi mai dur pe teren şi în afara lui. Mai aveam câte o escapadă de „masculinitate” în mine dar acum caut să las totul în teren iar în rest să fiu o persoană liniştită, să urmez tot procesul acesta cu antrenament, refacere, meci etc. Cu siguranţă orice sportiv, indiferent de ce sport ar face, devine mai disciplinat în viaţa de zi cu zi. Să te lupţi cu tine în unele momente, să faci lucruri care pentru tine nu sunt confortabile te ajută şi în afara terenului. Poţi gestiona mai bine reacţiile din afara lui.

 

Ucluj.ro: Dacă ai putea să te întorci şi să schimbi un lucru, care ar fi acesta?

Chipciu: Cred că avem tendinţa să spunem că nu vrem să mai întoarcem trecutul, aşa a fost să fie, nu avem regrete ş.a.m.d. Dar am văzut recent un videoclip cu un actor cunoscut care a spus că are o grămadă de regrete. M-a pus şi pe mine pe gânduri treaba aceasta pentru că într-adevăr sunt regrete de-a lungul carierei şi vieţii, greşeli pe care le-am făcut doar că e greu să le mai schimbi. Unul dintre ele ar fi la echipa naţională când în 2016 puteam să batem Albania şi să ne calificăm în sferturi. Ar fi fost un lucru fabulos din punctul meu de vedere. Ar mai fi meciul cu Steaua şi Ludogorets când puteam să intrăm în Champions League dar am pierdut la penaltiuri cu Moţi în poartă -  e ceva ce aş fi vrut să schimb. Aş mai schimba anumite reacţii de exemplu când m-am dus la Anderlecht dacă aş fi avut mintea de acum aş fi gestionat altfel anumite situaţii. În acelaşi timp aş spune că aşa a fost să fie. Viaţa m-a adus în punctul acesta. Am învăţat din lucrurile acelea şi aiM ajuns aici. Dacă ar fI fost să ne calificăm, poate s-ar fi schimbat ceva la mine ca şi persoană, drumul meu poate nu ar mai fost acelaşi. Fiecare lucru poţi spune că e bun sau rău în funcţie de cum îl priveşti. Poate să ţi se întâmple ceva rău dar să îl iei ca fiind ceva bun sau invers. Cele pe care le-am spus îmi rămân în minte şi m-au marcat emoţional mai mult. Am mai avut unul în Cupa României când jucam la Braşov. Am jucat cu Steaua la Bucureşti, am făcut 0-0; în retur la Braşov, aveam 1-0 şi ne-a egalat Dică prin minutul 87. Şi acela e un regret pentru că, la fel cum mi se pare pentru Universitatea Cluj, ar fi fost o performanţă să joci o finală de Cupa României mai ales că era acasă la Braşov.      

 

 

Ucluj.ro: Ce reprezintă echipa naţională pentru tine şi care sunt şansele să te mai vedem îmbrăcând tricoul acesteia?

Chipciu: Nu aş vrea să fie un clişeu când spun că echipa naţională e totul, că reprezintă cele mai mari emoţii şi sentimente. Orice copil îşi doreşte să joace la echipa naţională. Perioada pe care am prins-o eu cu generaţia de aur e aparte. Eram copil; scoteam televizoarele afară să ne uităm la Franţa ’98, Euro 2000 etc. Ne făceam tricouri cu Adrian Ilie, Gheorghe Hagi, cu toţi marii jucători care au evoluat la echipa naţională atunci. Faptul că am ajuns să experimentez treaba aceasta, să joc la un Euro, să jucăm un baraj, să adun ceva selecţii la naţională dă un sentiment foarte puternic. Ştii că te urmăreşte toată ţara. Suntem născuţi în România şi acesta cred că e visul suprem pentru orice jucător. Naţionala mi-a adus şi transferul la Anderlecht pentru că la Euro m-a văzut un antrenor din Belgia care era la Anderlecht, a zis că mă vrea şi a făcut orice posibil să mă ia acolo. A fost şi rampă de lansare, a fost tot pentru mine. M-am ferit în ultima perioadă să vorbesc de şansele de a mai juca la echipa naţională. Pare un nucleu nou, cu tineri. Mai sunt şi jucători vechi gen Chiricheş care e de vârsta mea, Stanciu, Niţă, dar Stanciu nu e aşa în vârstă. Locul meu la echipa naţională era cu oamenii care erau atunci: Tătăruşanu, Pintili, Cristi Tănase, generaţia pe care am prins-o eu. Eram mai ataşat de grupul de acolo; acum mi se pare puţin că sunt în alt film. Dacă selecţionerul te pune pe lista de convocaţi, ar fi penibil să zici că nu te duci, că te retragi sau mai ştiu eu ce. Nu poţi să refuzi niciodată echipa naţională! Din punct de vedere fotbalistic, nici nu ştiu ce să zic, la ce nivel sunt faţă de alţi jucători care sunt la naţională. Din punct de vedere emoţional, echipa naţională este ceva foarte mare pentru orice jucător român! 

 

Ucluj.ro: Care este mesajul sau care sunt sfaturile pe care le-ai adresa tinerilor de azi care visează să îşi croiască un viitor în fotbal?

Chipciu: Mă feresc să dau sfaturi. S-au schimbat şi vremurile de acum 10-12 ani când eram tânăr la FC Braşov sau la Steaua. Mi-e greu să îi pun pe ei într-o situaţie în care ei ar putea să înţeleagă ceea ce nici eu nu înţelegeam la vremea aceea. Nici eu nu am fost un sfânt sau nu am avut o conduită foarte profesionistă la 21-22 de ani, chiar 23 de ani. Apoi am cunoscut-o pe soţia mea, am avut copii. Probabil asta m-a liniştit mai mult şi m-a făcut să fiu mai profesionist. Acum la 34 de ani aş da mesajul pe care îl primeam eu de la colegii de la FC Braşov Ilieş, Măldărăşanu, Dani Coman care erau mai în vârstă şi îmi spuneau că viaţa de fotbalist este scurtă. Eu nu îi credeam. Aveam 16-17 ani. Ziceam: „Hai lasă-mă că mai am o grămadă de jucat fotbal” dar trece foarte repede. Mi se pare că trece foarte repede de la 29-30 de ani încolo. Le-aş spune să fie profesionişti, să arate cine sunt ei în lumea aceasta. Încă este o şansă foarte mare să câştigi şi foarte mulţi bani şi faimă şi statut, toate lucrurile care îţi dau satisfacţie. E păcat să le ratezi. Dar în acelaşi timp mintea lor nu e la fel cu mintea pe care o aveam noi acum 10-12 ani pentru că lumea se schimbă. Sunt foarte multe de făcut, multe tentaţii. Timpul pare mult mai scurt acum. Te pierzi în foarte multe lucruri. E greu să stai liniştit. Un alt mesaj e să nu regrete mai apoi când vor fi mai mari că nu  au făcut mai mult. Cel mai urât lucru e să trăieşti cu regretul decât atunci când eşti împlinit cu ceea ce ai făcut. Dacă ai regrete, e cam nasol.

 

Ucluj.ro: Cine sunt personalităţile autohtone sau străine care te-au inspirat în viaţa sportivă şi/sau în cea de zi cu zi?

Chipciu: Am avut şansa de a lucra cu unii dintre cei mai mari antrenori ai României. Mi-e frică să dau nume să nu uit pe cineva. Piţurcă, Iordănescu, Răzvan Lucescu pentru tot ce înseamnă el ca antrenor, conduită, mod de exprimare ş.a.m.d. Am întâlnit fotbalişti mari când eram la naţională. De tânăr l-am prins pe Mutu. Pe Chivu nu l-am prins dar am avut ocazia să interacţionez cu el o dată când eram la Anderlecht şi am jucat cu Manchester United. Cine a fost de nivelul cel mai sus în România, l-am luat ca şi model. Câteodată poţi să iei şi părţi rele. Toţi oamenii au greşeli şi părţi rele. Dar aceşti oameni m-au modelat sau am tins să ajung un jucător ca şi ei. Generaţia de aur - Adrian Ilie, Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu etc. Au fost nişte oameni pe care îi vedeam la televizor. Acum, de exemplu, stau aproape de Adrian Ilie şi mă văd cu el la sală. Mă întâlnesc şi discut cu el şi parcă îl cunosc de 1500 de ani. Mă bucur când vorbesc cu el pentru ce a fost şi cum m-a făcut pe mine să mă simt. Domnul Becali, MM Stoica... Toţi oamenii aceştia mi-au modelat cumva viaţa. După ce acumulezi ceva performanţe sau bani, ţi-e uşor să vorbeşti despre personalităţi ca şi cum ar fi la egalitate cu tine. Îmi amintesc că atunci când m-am întâlnit prima dată cu domnul Becali am avut emoţii, eram speriat. Nu aş vrea să omit pe cineva! Contra, Rădoi cu care sunt prieten şi vorbesc în continuare. Am foarte multe astfel de persoane.....  

 

Ucluj.ro: Cine este/sunt persoana/persoanele care ţi-a/ţi-au marcat cariera fotbalistică până în acest moment?

Chipciu: Una dintre persoanele care mi-a marcat cariera fotbalistică este Daniel Isăilă - mi-a fost antrenor la FC Braşov; cu el am debutat în Liga 1. M-a ajutat enorm de mult! Răzvan Lucescu. Apoi la Steaua, MM Stoica a fost un punct foarte important în viaţa mea, nu numai cea fotbalistică. Când a fost arestat, am fost la el la procese. A fost alături de mine când tata s-a îmbolnăvit. Am avut o relaţie fabuloasă iar acum am început să vorbim din nou. Apoi Reghecampf ca antrenor. Am multe astfel de persoane. Şumudică la FC Braşov. Am avut o grămadă de antrenori care m-au ajutat şi marcat cariera fotbalistică. Apoi antrenorul de la Anderlecht, Cosmin Contra la echipa naţională.....

 

Ucluj.ro: Care sunt hobby-urile tale şi ce îţi place să faci în timpul liber?

Chipciu: Nu prea am hobby-uri. În timpul liber mă uit la fotbal. E poate benefic pentru partea aceasta fotbalistică a mea dar e clar că nu mă ajută în viaţa de familie – să mă joc mai mult cu fetele sau să fiu mai deschis, să râd mai mult; sunt cam serios. Citeam azi undeva că cel mai mult contează să te joci. Mă joc la fotbal. Şi azi la antrenament mă gândeam că ce frumos e să joci fotbal. Dar e un punct de gândire pentru mine să-mi găsesc şi eu un hobby. Câteodată tind să fiu şi anti-sociabil. Nu îmi place să ies. Mă simt bine să stau cu mine. Am activităţi. Am patru fete. Le duc la şcoală, le aduc de la şcoală... Nu am nici foarte mult timp în care să pot face multe alte lucruri.  

 

Ucluj.ro: Caracterizează-l în câteva cuvinte pe „omul” Alex Chipciu respectiv pe „jucătorul” Alex Chipciu? 

Chipciu: E foarte greu să mă caracterizez. Cred că e foarte greu să te cunoşti. Sunt oameni care au fost de exemplu mari psihologi, filozofi care nu s-au cunoscut... Cred că e greu să te cunoşti pentru că mereu descoperi ceva din tine; până mori trebuie să te cunoşti, să îţi dai seama de cum ai fost în viaţa pe care ai avut-o. Ca şi om, acasă, sunt un om liniştit. Nu sunt ca şi pe teren. Pe teren sunt foarte agitat. Depăşesc limita în anumite momente cu agitaţia aceasta. Sunt cam rece cu sentimentele faţă de membrii familiei ceea ce nu cred că e bine. Caut să fiu punctual. Nu îmi plac oamenii care nu sunt punctuali. Ca să zic ceva ce leagă şi omul şi jucătorul – vreau să fiu foarte disciplinat adică să am un proces pe care să îl fac zilnic cum ar fi: te trezeşti dimineaţă, apă rece, nişte respiraţii, mă uit la soare, merg la antrenament, prevenţie, antrenament, sală, refacere.... Caut să fie o disciplină. Asta ca să mă ţină tare şi ca om şi  ca jucător, să rezist în condiţii de adversitate cum ai pe teren şi cum ai şi în viaţă. Viaţa acum e calmă şi într-o săptămână e agitată de ditamai haos. 

 

Ucluj.ro: Ce ţi-ar dori să faci în viitor – ceva ce nu ai făcut până acum?

Chipciu: Până acum eram foarte anxios cu viitorul. Mă gândeam: „aoleu, ce o să fac?”. Când jucam la CFR, mă gândeam ce contracte o să am, bani... Dar acum nu ştiu ce s-a schimbat în mintea mea că, de exemplu, nu mă gândesc nici la Cupa României, mă gândesc la primul meci cu Chindia. Nu mă gândesc nici ce o să fac la vară. Mă gândesc doar la ce-mi iese în cale. Caut să gestionez situaţia aceasta cât mai bine. Aşa ca o privire de ansamblu pe o perioadă mai lungă, mă gândesc să mă fac antrenor. Fac şcoala de antrenori. Cred că voi fi antrenor. E lucrul care mă stârneşte cel mai mult. Dar în acelaşi timp am şi contradicţii. E greu să fi antrenor, nu e chiar uşor în sensul că sunt condiţii speciale. Caut cât mai mult să trăiesc în prezent dar trăiesc câteodată şi în trecut - o altă problemă pe care o am. Caut mereu să mă raportez la prezent şi la ce fac acum pentru că nu avem nici un control asupra ce se va întâmpla. Să te gândeşti la ceva la care nu ai control e unul dintre cele mai grele lucruri.      

 

 

Ucluj.ro: Ce mesaj doreşti să transmiţi suporterilor echipei fanion a Ardealului prin intermediul site-ului Ucluj.ro?

Chipciu: Vreau să transmit mesaje în momentul în care sunt pe teren. Vreau să îi respect pe suporteri prin ceea ce fac pe teren prin muncă, prin tot ce fac. Sunt şi zile proaste când joci prost, şi zile bune dar din punct de vedere al ambiţiei şi al determinării cred că trebuie să fi la cel mai înalt nivel. Cred că aşa respect şi oamenii care vin să te vadă la meci. Şi partea cu căpitanul - când mi se spune „căpitane” nu îmi place deloc. Şi nu sunt  ipocrit când zic că nu îmi place. Cred că orice jucător trebuie să fie căpitan în felul lui iar felul lui înseamnă să intre pe teren, să dea maxim meci de meci, antrenament de antrenament. Asta mi se pare să fi căpitan. Asta mi se pare să fi leader. Nu ţine de banderolă sau de sărutat stema etc. dar pe teren să joci la 30 %.... Mi se pare lipsă de respect, mi se pare că te pui într-o situaţie ca să fi favorizat. Vreau să fiu leader sau să ajut echipa prin ceea ce fac pe teren. Aşa îi respect pe suporteri. Sunt convins că ei for fi alături de noi în finală! Sibiul e relativ aproape de Cluj-Napoca. Nu pot să am aşteptări mai mari de la suporterii noştri pentru că ei au fost la înălţime meci de meci! Nu mai zic că ne-au însoţit şi la Mediaş. Sunt convins că stadionul va fi plin cu suporterii noştri. Am o finală Steaua – U Cluj în care peluza a fost plină cu suporterii Universităţii iar de la Cluj la Bucureşti e distanţă mare. Îi aştept la meci şi îmi doresc să facem o performanţă mare la final. Dar nu va fi uşor pentru că Sepsi e o echipă foarte bună.    

 

Nume şi prenume: Alexandru Mihăiţă Chipciu

Data naşterii: 18 mai 1989

Înălţime: 176 cm

Poziţie: Mijlocaş dreapta, fundaş dreapta, mijlocaş stânga

Echipe: FC Braşov, Forex Braşov, CF Brăila, Steaua Bucureşti, RSC Anderlecht, Sparta Praga, CFR Cluj, Universitatea Cluj

Meciuri jucate: 261 partide în Superligă/Liga 1, 31 partide în Cupa României şi Cupa Ligii, 4 partide în Supercupa României, 49 partide în campionatul, 3 partide în Cupa şi o partidă în Supercupa Belgiei,  27 partide în campionatul şi 2 partide în cupa Cehiei, 22 partide în UEFA Champions League, 40 partide în Europa League

Goluri marcate: 39 goluri în Superligă/Liga 1, 7 goluri în Cupa României şi Cupa Ligii, 1 gol în Supercupa României, 5 goluri în campionatul Belgiei, 1 gol în campionatul Cehiei, 3 goluri în UEFA Champions League, 3 goluri în Europa League

Assist-uri: 41 pase decisive în Superligă/Liga 1, 6 pase decisive în Cupa României şi Cupa Ligii, 9 pase decisive în campionatul Belgiei, 2 pase decisive în campionatul Cehiei, 3 pase decisive în UEFA Champions League, 10 pase decisive în Europa League

Debut în primul eşalon: 06.05.2010 în FC Braşov – CF Gloria Bistriţa (6-0)

Debut în tricoul alb-negru: 17.07.2022 în Universitatea Cluj – FCSB (1-1)

Debut în cupe internaţionale: 02.08.2012 în Steaua Bucureşti – Spartak Trnava (0-1)

Echipa Naţională: 17 partide amicale, 12 partide în preliminariile UEFA EURO, 11 partide în calificări pentru Cupa Mondială, 5 partide în UEFA Nations League, 2 partide la EURO

Primul gol: 06.05.2010 în FC Braşov – CF Gloria Bistriţa (6-0) – gol marcat în minutul 78 

Primul gol pentru „Şepcile roşii”: 05.04.2023 în FC Hermannstadt – Universitatea Cluj (1-2) – gol marcat în minutul 51 pentru scorul de 1-1 (Cupa României) 

 

Violeta Merie

 


  • Alex Chipciu: "Vreau sa fiu leader, sa ajut echipa prin ceea ce fac pe teren. Asa ii respect pe suporteri"

Stiri din aceeasi categorie

"Specile rosii" revin cu trei puncte din Giulesti in urma unei prestatii de exceptie. Rapid-Universitatea 2-3

2023-11-27 22:43:15

Universitatea Cluj s-a impus în faţa echipei FC Rapid 1923, scor 3-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Superbet Arena Giuleşti din Bucureşti şi a contat pentru cea de-a şaptesprezecea etapă a sezonului regula ...

Fotbal
"Sepcile rosii" obtin cel de-al optulea rezultat de egalitate. Universitatea-Petrolul 0-0

2023-11-11 16:09:44

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida împotriva echipei FC Petrolul, scor 0-0. Meciul s-a disputat pe stadionul Dr. Mircea Luca (Cluj Arena) din Cluj-Napoca şi a contat pentru cea de-a şaisprez ...

Fotbal
Seria meciurilor fara infrangere a "Sepcile rosii" intrerupta de Voluntari. Universitatea-Voluntari 1-2

2023-11-05 20:07:03

Universitatea Cluj a fost învinsă de FC Voluntari, scor 1-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Dr. Mircea Luca (Cluj Arena) din Cluj-Napoca şi a contat pentru cea de-a cincisprezecea etapă a sezonului regular al ...

Fotbal
Total voturi: 31

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)