Web design Cluj
Racovitan: V-ati trezit?

Evident că Voican nu a fost în afara jocului în ultimul minut când a marcat în poarta lui Gaz Metan Mediaş. Dar a fost off-side, pentru că aşa a decis tuşierul. La fel cum o făcuse şi în prima repriză, pe un atac al gazdelor, când un jucător scăpase singur-singurel cu Popa. Să nu uităm, însă: nici cu Dinamo nu a fost fault la golul lui Menassel, am mai spus-o, pentru simplul motiv că arbitrul a decis aşa.
 
Da, e foarte dureros să pierzi două puncte aşa cum a făcut-o „U” sâmbătă la Mediaş. Dar poate că un mic duş rece înainte de MECI e binevenit. „U” a pierdut trei puncte nu neapărat pentru că un tuşier care de multă vreme nu mai înţelege exact regula off-side-ului a ridicat fanionul. A pierdut pentru că a ţinut încă o dată să transforme una dintre cele mai celebre axiome ale fotbalului în teoremă, cea cu „2-0 e cel mai periculos scor”. Aşa şi e, însă doar atunci când te culci pe o ureche. Altfel, e rezultatul care duce la 3-0, 4-0, etc.. Să fim serioşi, fără sclipirea lui Claudiu Niculescu şi fără indecizia fundaşilor şi portarului Gazului, nici nu exista acel 2-0. Aşa cum nici 2-2 nu ar fi existat dacă „U” ar fi avut, pe lângă Munteanu, un al doilea fundaş central pe teren.
 
Să ne lamentăm ar fi, însă, fără rost. Badea a „odihnit” câţiva titulari, alţii şi-au permis singuri 90 de minute de „somn” pe gazon. Dar acum nu mai contează. Acum urmează MECIUL. Băieţi, v-aţi trezit cu toţii?
 
Vasile Racoviţan  • Racovitan: V-ati trezit?

Stiri din aceeasi categorie

Martinescu: Salvati rugby-ul universitar din Cluj-Napoca!

Este foarte dificil să aşterni pe hârtie cuvintele potrivite când vine momentul să cuprinzi într-un îndemn decisiv toată comunitatea din Cluj Napoca pentru susţinerea acestui sport nobil. Es ...

Radu: Acasa

(piesă de teatru în trei acte, bazată pe fapte şi personaje reale) ACTUL I [Decor: o sală de şedinţe, cu pupitru de prezidiu şi mai multe rânduri de scaune, ocupate de oficialităţi. La pupitru pr ...

Merie: "Amu-i amu!"

Einstein spunea că „ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”. Clujul mocneşte frenetic în aşteptarea meciului de duminică dintre echipa f ...

Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)